VILLA MED OPTIMAL PLANLØSNING PÅ LUKKET VEJ I VINDINGE

KVARTERET:
I får en meget rolig beliggenhed på en lukket stikvej, som forener grønne områder med hverdagens gøremål. Vindinge byder på en købmand, to daginstitutioner, en skole til 9. klasse og en SFO til de større børn. Området har trygge stisystemer, et rigt foreningsliv og mange fritidsfaciliteter såsom E-sport, fitnesscenter, ridning og spejder, mens naturskønne Hedeland byder på mange aktiviteter. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens Roskilde centrum kan nås på under ti minutter.

EJENDOMMEN:
Med nøgleord som flot istandsat, lyse omgivelser samt en separat voksen- og børneafdeling får I gode rammer i denne 134 kvm store villa fra 1973 med en tilhørende grund på 802 kvm. Der er renoveret stue, køkken og bryggers i 2020, mens badeværelset og entréen er istandsat i 2018. Ved begge renoveringer er der udskiftet gulve, lofter og vægge. Oveni er der gulvvarme i en stor del af boligen.

Trumfkortet er det store alrum med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet. Stuen har et flot Tarkett-egeplankegulv og udgang til terrassen, som forener inde og ude.

Komforten er i top i det stilrene Kvik-køkken fra 2020 med en ovn i ergonomisk højde, lækre Siemens-hvidevarer, en flot kogeø og masser af opbevaringsplads, så kompositbordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I tilberede middag og samtidig deltage i snakken omkring spisebordet.

Den smarte planløsning gør det muligt at trække sig tilbage og slappe af i private omgivelser. I får en hyggelig børneafdeling med tre værelser, et istandsat badeværelse og et depotrum. I den modsatte ende af huset findes et forældresoveværelse med eget badeværelse. Endelig er der et moderniseret bryggers.

Udenfor venter en dejlig, aflukket have med en stor, vestvendt terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en sydvendt terrasse og en carport.