LÆKKER VILLA FRA 2016 MED MULIGHED FOR 7 VÆRELSER

KVARTERET:
Her kan i bosætte Jer for enden af en blind vej i Roskilde med masser af faciliteter i nærområdet. Tæt herpå findes i mindre skovområde, som især børnene vil få meget glæde af, og I kan være på stationen og i centrum på under ti minutter, mens I også har Østervangsskolen, institutioner og indkøbsmuligheder i gåafstand. Og I kan være på motorvejen på 2 minutter.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 2016 og rummer 239 kvm, mens grunden er på hele 1.427 kvm. og giver godt med udeplads og afstand til naboer. I får her en kvalitetsejendom, som også er enormt klimavenlig. Fordi huset er bygget i grantræ - der som bekendt binder CO2 - og ikke i mursten, kan I tillade jer at flyve til New York mange gange i forhold til den CO2-mængde, der er udledt ved opførelsen. I byggeprocessen er der hele tiden blevet lagt vægt på kvalitet og håndværksmæssig finish, hvilket har resulteret i en meget indbydende bolig med masser af lys og moderne komfortløsninger.

Inde som ude er der kun brugt gode materialer, og det er flot håndværksmæssig finish, som sætter prikken over i'et. I kan hertil glæde jer til IHC-styring i hele huset, som er et super intelligent el-system, så man kan regulere samt betjene både lys, varme og alarmsystemet via f.eks. app fra telefon, eller via den i huset centralt placerede iPad med grafisk og intuitiv brugerflade. Yderligere er der tre-lags-ruder, som er ekstremt lydisolerende, varmegenvindingsanlæg samt gulvvarme i hele huset som, som sammen med opbygningen i træ medvirker til et behageligt og roligt indeklima med lave driftsudgifter. Af andre spændende detaljer er der indrettet hjemmebiograf og installeret højttalere i væggene i stuen på 1. sal, som giver fuld oplevelse af surround sound. Ydermere er huset fyldt med moderne netværksinstallation og løsninger for optimal streaming af bla. lyd og billede. Dertil er der en opvarmet isoleret garage med god plads til både bil og værksted.

Køkken-alrummet er husets hjerte, og her ser I et elegant og praktisk klinkegulv med trælook, der står i pæn kontrast til det tidløse køkken med hvide elementer. Videre på stueplan er der to rummelige værelser, med god mulighed for at etablere et tredje, og et nydeligt badeværelse med bruseniche samt et stort bryggers. 1. sal er indrettet med et stort alrum, som kan benyttes som ekstra opholdsstue foruden fire lyse værelser og et lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar. Fra det ene værelse er der udgang til en sydvestvendt altan med udsigt til haven.

Haven er anlagt til minimal indsats, men her er masser af plads og mange muligheder for indretning af terrasser, hyggekroge, børneområder og bålplads.

Kort fortalt får I et klimavenligt hjem i god kvalitet, med sans for detaljen, tæt på centrum og i gåafstand til de fleste faciliteter, som en børnefamilie kan ønske sig.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218