EXCEPTIONEL LEJLIGHED I HJERTET AF ROSKILDE

KVARTERET:
Denne flotte lejlighed ligger i hjertet af Roskilde tæt på centrums mange herligheder, mens der også er masser af grønne arealer i nærheden, heriblandt Folke- og Byparken. I kan tilmed se frem til en god afstand til de nærmeste naboer, så det er ganske ugeneret. Alle hverdagens behov er tillige inden for rækkevidde, og i gåafstand finder I både indkøb, Roskilde Station og busstoppested såvel som skole og daginstitution.

EJENDOMMEN:
Lejligheden befinder sig på anden sal i en pæn ejendom fra 1931, som udefra ses med en rød murstensfacade og hvidsprossede vinduer. Hertil hører et dejligt, fælles gårdhavemiljø med flere små, uforstyrrede oaser mellem beplantningen, hvor I kan opholde jer i sommerhalvåret. Der er desuden fælles vaskekælder, værksted og cykelkælder.

LEJLIGHEDEN:
Der venter jer en gennemrenoveret lejlighed på 88 kvm, og blandt de mange forbedringer udført med kvalitetsmaterialer kan nævnes udskiftning af vinduer, døre, køkken, elinstallationer og rørføring. Hjemmet centrerer sig om det skønne køkken-alrum med udgang til den hyggelige, østvendte altan med udsigt til Klosterparken. Det elegante og stilrene køkken er fra Svane og præsenterer sig med grebsfrie, glatte fronter i antracitgrå og med hvide corian bordplader, mens I også vil værdsætte Quookeren og de hårde hvidevarer fra Siemens. I åben forbindelse ligger stuen med et fantastisk lysindfald, og her får I let arrangeret det bløde møblement. Soveværelset i en fornuftig størrelse er forsynet med et indbygget skab langs den ene væg, og dertil kommer et fint værelse, der også har et fast skab. Dertil kommer et gæstetoilet og et lækkert badeværelse med Grohe-armatur og en glasafskærmet bruseniche. Endelig venter jer et yderst anvendeligt pigekammer og et disponibelt rum på loftet, samt eget kælderrum.

Alt i alt kan I se frem til en flot og moderne lejlighed, som med sin sydvendte placering har et fantastisk lysindfald hele dagen. Skal opleves!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987