KLASSISK ROSKILDEVILLA TIL MODERNISERING I MIDTBYEN

Kvarteret
Det charmerende kvarter omkring Munkesøvej byder på en enestående beliggenhed med den nærliggende midtby og Roskilde station inden for gåafstand. I nærområdet kombineres bekvemmeligheden ved byens centrum med muligheden for at nyde naturen tæt på havnen. Indkøbsmulighederne er fremragende, og den nærliggende natur giver mulighed for afslappende gåture langs kysten eller i skovområder. Bilpendleren vil opdage, at motorvejsnettet kun er få minutters kørsel væk.

Ejendommen
Den klassiske villa på 161m2 hviler på en rummelig 816m2 grund og har en historie, der strækker sig tilbage til 1922. Beliggende på en stille vej i hjertet af byen byder denne ejendom på et store potentiale, men det kræver renovering og modernisering både indvendigt og udvendigt. Med højloftede stuer, der tilføjer karakter og rummelighed til boligen, kan man forestille sig de muligheder, der ligger og venter efter en omhyggelig opgradering.

Boligen er indrettet med en entre fra vejsiden med trappe til førstesalen. Endvidere et stort spisekøkken, 2 store stuer ensuit samt en tilbygning med badeværelse fra 2015, soveværelse og en bagentre til havesiden. Førstesalen byder på et ældre toilet og to store værelser, som giver rigelig plads til 3, hvis man ønsker det.

Bag de hvide skaller på facaderne gemmer sig den oprindelige rødsstensejendom, som nu venter på at blive forvandlet til en moderne bolig, der stadig bevarer sin klassiske charme. Med en smule kreativitet og investeringer kan denne ejendom blive et skønt hjem i hjertet af Roskilde. Køber skal desuden påregne en renovering eller fornyelse af taget, så disse gode rammer kan fortsætte med at skulle hjem til en familie.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218