FLOT ISTANDSAT LEJLIGHED MED LUKKET ALTAN I HØJE TAASTRUP

KVARTERET:
I kan glæde jer til en praktisk beliggenhed i Høje Taastrup, hvor I finder bus og indkøb inden for en radius af blot 800 meter. På cykel er der ikke langt til City2 og Taastrup Hovedgade med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Endelig får I nem adgang til Høje Taastrup Station og motorvejen, mens køreturen til Indre By kan klares på omtrent 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret på anden sal i en ejendom fra 1973. Indenfor udfolder de 70 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Hertil hører også eget kælderrum. Som bonus kan I glæde jer til en god ejerforening med parkeringsplads og fine fællesfaciliteter såsom pool, sauna, værksted, fitness og bordtennis, ligesom det er muligt at leje selskabslokale og beboerhotel til overnattende gæster.

LEJLIGHEDEN:
Det naturlige samlingspunkt bliver den rummelige stue, hvor I kan mødes om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. Herfra får I tilmed udgang til en overdækket altan. Det stilfulde Vordingborg-køkken er istandsat i 2020 og byder på en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladen er fri til madlavningen. Videre finder I et stort soveværelse, hvor der udover en seng er fin plads til et garderobeskab og et skrivebord. Tilmed er det pæne badeværelse også istandsat i 2020, ligesom der samme år er kommet nye gulve i hele lejligheden. Endelig kan I se frem til en lukket altan med skydevinduer, som giver en ekstra dimension til boligen. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Som prikken over i'et er der et dejligt, grønt fællesareal med legeplads og en græsplæne til afslapning og aktiviteter i det fri.

Kort og godt en flot istandsat lejlighed med gode fælles faciliteter.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218