UNIK OG SPÆNDENDE VILLA I KVALITETSMATERIALER

KVARTERET:
Beliggenheden i det eftertragtede Trekroner vest er fantastisk og særdeles fredelig og naturskøn med placeringen for enden af en blind vej lige ned til Himmelev Bæk. Her er flere rekreative områder omkring Trekroner Sø, eller I kan tage turen mod vest, hvor Himmelev Skov åbenbarer sig for jer efter under én kilometers gang. Det kuperede terræn nydes til fulde fra såvel hus som have, og I har en ugeneret udsigt over landskabet. I når desuden dagtilbud, skole, idrætshal, offentlig transport og indkøbsmuligheder i løbet af ti minutter på cyklen.

EJENDOMMEN:
Den fuldmurede villa fra 2008 tæller 231 kvm opført i en karakteristisk H-form, som er specielt tilpasset i forskudte plan til netop denne beliggenhed i faldende niveauer mod Himmelev Bæk. Grunden byder på 1.151 kvm, som er fantastisk indrettet med en symfoni af farver i de velanlagte bede i alskens former og med solrige terrasser. I haven finder i også en gennemført fiskedam, hvis beboere kan betragtes fra den ene terrasse via glasvæg.

Huset er opført i tre niveauer med hver deres tagkonstrtuktion så man får en katamaranlignende symetri set fra oven, og en indretning med tre afdelinger. Alle med sans for detaljer og valg af materialer.

I entreen får I et kig på tværs af hjemmet, som naturligt pirrer nysgerrigheden og hurtigt bekræfter at det er et hus bygget til stedet. Herfra tilgår I to store værelser, begge med trægulve og lysindfald fra to sider, som giver nogle indbydende og lyse værelser med god plads til både små som store børn. Fra entreen er der tillige adgang til stort bryggers med masser af bordplads, vaskefaciliteter i ergonomisk højde og med praktisk adgang direkte fra carporten. Endelig byder denne del af hjemmet også på et dejlig brusebadeværelse med væghængt møblement og toilet samt ovenlysvindue.

Et niveau nede udfolder samlingspunktet sig i form af køkken/alrum. Køkkenet er snedkereret for perfekt tilpasning, og præsenterer sig med fronter i valnød samt bordplader i marmor og eg. Her er også lavet et særskilt viktualierum for ekstra opbevaringsplads som kan sikre, at bordpladerne kan holdes frie til madlavning og give jer ro for øjet. Fra køkkenet er der åbent til alrummet, hvor lysindfaldet i samspil med det kipførte loft resulterer i et fabelagtigt rum som ubetinget vil være hjerterummet i hverdagen. Det er her I samles til meget andet end spisning og hvor alting sker. Herfra er der udgang til en stor dejlig og afskærmet solterrasse mod syd.

Endnu et niveau ned fører jer til dagligstuen, hvor de hvidolierede egetræsplanker på gulvet og loftshøjden går igen. Her luner brændeovnen i de kolde måneder og stuen indbyder hele året til at følge årstidernes skiften i haven, ligesom det er muligt at trække sig fra køkken/alrum for ro, hygge og privatliv om aftenen. I dette niveau finder I også en forældreafdeling med masser af skabsplads, et rummeligt soveværelse med vinduer mod både nord og øst, et meget stort værelse/kontor med loft til kip og ikke mindst et spalignenede badeværelsesmiljø med hjørnespa, bruseniche og sauna.

Til boligen hører, ud over den fantastiske have, også en dobbelt carport samt isoleret udhus, integreret under husets tag ,og roligt privatliv takket være placeringen og den velvoksne hæk.
Ganske enkelt et gennemført kvalitetshus på en af de bedste beliggenheder i Trekroner.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981