FLOT 3-VÆRELSES MED ALTAN

KVARTERET:
Ejendommen er centralt beliggende i Roskilde med kort afstand til indkøbsmuligheder. Cykelafstand til gågaden, Ros Torv og Roskilde Station. Er vejret trist eller er cyklen piftet, er det nemt at tage bussen, der holder på den anden side af vejen. Er du i bil, er der ikke langt til motorvejen med forbindelse til København og Holbæk.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i bebyggelsen Neergårdsparken fra 1968. Bebyggelsen har gennem de senere år fået renoveret blandt andet taget, altanerne, facaden, vinduer og så er faldstammer og brugsvandsintallationer udskiftet ved udgangen af 2020. Af fælles faciliteter kan nævnes vaskeri, cykelkælder og fælles grønt areal. Foran ejendommen er der parkering. Brugsret til kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Veldisponeret 3-værelses lejlighed på 73 kvm. Lejligheden indeholder entré med mulighed for skabe/reoler. Soveværelse med plads til både dobbeltsengen og klædeskab. Børneværelse/kontor med mulighed for skabe og flisebadeværelse med bruseniche. Stor lys stue med direkte udgang til lukket altan, som kan åbnes helt op. Stuen har en størrelse, så der er rigelig plads til både spise- og sofaarrangement. Pænt lyst køkken med en mindre spiseplads. Der er indlagt fibernet fra TDC.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218