Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

05 december kl. 11:00 - 11:20

NYDELIG 1-VÆRELSES LEJLIGHED

KVARTERET:
Med adresse på Neergårdsparken 35 kommer du til at bo i et fredeligt område, der har en dejlig, central placering i Roskilde. Her får du nem adgang til grønne områder foran ejendommen, og blot et par skridt fra opgangen finder du et busstoppested, hvorfra du kan tage bussen. Der er ligeledes indkøbsmuligheder tæt på, som du kan gå til, hvilket gør din dagligdag ekstra nem.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret i stuen og råder over 39 kvm. Det er en etværelses lejlighed, men der er separat entré, køkken og afskærmet ind mod soveafdeling. Hertil er den meget lys og indbydende samtidig med, at den også er indretningsvenlig. Der blev i 2017 sat en skillevæg op, så sengen nu kan stå i et afgrænset område fra stueafdelingen, mens gulvet også blev også skiftet samme år. Badeværelset gennemgik i samme ombæring en renovering og fremstår nu med mørke fliser og separat bruseafsnit. I køkkenet finder du godt med skabsplads til køkkenremedierne.

I forbindelse med stuen er der adang til en lukket altan, som kan bruges hele året. Om sommeren kan skydevinduerne lukkes helt op, så der kommer frisk luft ind, og du kan glæde dig til solstråler fra vest eftermiddag og aften.

Med i købet følger også et kælderrum, fælles vaskefaciliteter samt parkeringsmulighed foran ejendommen.

En nydelig lejlighed, der er god som forældrekøb eller til førstegangskøberen.

Der er mulighed for hurtig overtagelse og indflytning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218