PÆN STUELEJLIGHED MED NYRENOVERET BADEVÆRELSE

KVARTERET:
Med adresse på Neergårdsparken 41 kommer du til at bo i et fredeligt område, der har en dejlig, central placering i Roskilde. Her får du nem adgang til grønne områder foran ejendommen, og blot et par skridt fra opgangen finder du et busstoppested, hvorfra du kan tage bussen. Der er ligeledes indkøbsmuligheder tæt på, som du kan gå til, hvilket gør din dagligdag ekstra nem.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i bebyggelsen Neergårdsparken fra 1968. Bebyggelsen har for nyligt haft et større faldstammeprojekt og er garant for en god vedligeholdelsesplan. Af fælles faciliteter kan nævnes vaskeri, cykelkælder og fælles grønt areal. Foran ejendommen er der parkering. Brugsret til kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Veldisponeret 3-værelses lejlighed på 74 kvm, som er placeret i stuen, for enden af den bagerste bebyggelse. Lejligheden indeholder entré med mulighed for skabe/reoler. Soveværelse med plads til både dobbeltsengen og klædeskab. Børneværelse/kontor med mulighed for skabe og et helt nyrenoveret badeværelse, med plads til vaskemaskine. Herudover en stor lys stue med direkte udgang til lukket altan. Stuen har en størrelse, så der er rigelig plads til både spise- og sofaarrangement. Sidst men ikke mindst er der det fine rummelige køkken, med god plads til madlavningen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987