VELHOLDT VILLA FOR ENDEN AF BLIND VEJ

KVARTERET:
I kan nu blive de nye ejere af dette fine velholdte hus, som ligger for enden af en børnevenlig, blind vej i Roskilde øst. Der er på adressen mulighed for at koble sig på fibernet, så I får hurtig internetadgang og børnene kan cykle/gå til diverse institutioner og fritidstilbud i eks. Himmelev eller Trekroner, hvor I nemt og hurtigt også kan komme på toget. Ro's Torv med dagligvareindkøb og shoppingtilbud er 1 km fra hoveddøren og motorvejen rammer I på 5 minutter - også mandag morgen. Så det er en central beliggenhed I her tilbydes.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1969 råder over en 737 kvm grund, som har en flisebelægning hele vejen rundt, så man kan gå rundt om huset. Fliserne er lige blevet renset og nanobehandlet, vinduerne er skiftet og der blev lagt nyt tag i 2019 så klimaskærmen er opdateret. Indenfor råder ejendommen over 121 kvm, der er fordelt på en funktionel planløsning. Den store stue og spisestue bliver hjemmets hjerterum, hvor hele familien naturligt vil samles efter en lang dag på arbejde og i skole. Her er fint med lys takket være vinduerne mod syd og vest, og under tæpperne finder I et parketgulv. I forlængelse heraf ligger den isolerede udestue, som giver jer et lunt helle på en forårsdag eller efterårsdag, og dermed forlænger sommeren i begge ender. Videre er der et praktisk køkken med elementer fra Invita, god arbejdsplads og indrettet med en mindre spiseplads, som kan nedlægges hvis I ønsker et endnu større køkken. Via fordelingsgang ved entreen får I adgang til tre værelser, som alle har parketgulve under tæpperne, og to er med indbyggede skabe. Badeværelset er renoveret i 90'erne og har lyse klinker samt møblement og er med karbad. Gæstetoilettet er med tilsvarende lyse materialevalg og med mulighed for en lille udvidelse ved evt. renovering, så der bliver en bruseplads også. Endelig byder boligen på et praktisk bryggers med egen indgang, grovkøkken og vaskesøjle.

I forbindelse med huset findes et indbygget udhus på 8 kvm., som godt kan anvendes til andet end opbevaring. Supplerende er der flere udhuse som anvendes til opbevaring, værksted m.m.

Går I ud af udestuen, finder I en terrasse, der giver en privat solplads dagen lang. Den sidste aftensol kan I fange på bagsiden af huset, hvor I også finder en have med plads til aktiviteter til børnene foruden endnu en terrasse. Søger I skygge, er den overdækkede terrasse oplagt at befinde sig på. Boligen fremstår velholdt og suppleres af en meget velpasset have med fine bede og blomster.

Et hjem ideelt til en familie som gerne vil bo i Roskilde, have meget bolig for pengene og evt. sætte deres eget præg i.f.m. modernisering.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218