SMUK, VELHOLDT VILLA I HIMMELEV

KVARTERET
Denne fine villa er placeret for enden af en blind vej nær grønne områder og hverdagens gøremål i Himmelev. Ikke langt fra hjemmet kommer I til offentlig transport, ligesom både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder alt sammen nås inden for en rækkevidde på én kilometer.

EJENDOMMEN
Jeres kommende hjem er opført i 1954 og præsenterer sig nydeligt med gulpudset facade og beriger jer med 145 kvm i stueetagen, mens der yderligere venter jer 24 kvm i kælderen. Som en bonus bliver der lagt fjernvarme ind her i efteråret. Udenfor kan I se frem til en grund, der breder sig over 846 kvm, som blandt andet byder en skøn sydvest vendt terrasse. Haven er utrolig ugeneret og beriger jer med forskellige frugttræer og bærbuske, ligesom der også er en hyggelig bålplads.

Indenfor får I fem værelser, der alle har en rigtig fornuftig størrelse, så de kan indrettes efter jeres behov. Videre kommer I til to flotte badeværelser, der begge er udstyret med bruseniche. I bryggerset venter jer opbevaringsløsninger, ligesom der også er plads til at installere vaskefaciliteterne.

Sluttelig når I opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse, blot adskilt af få trin. Rummets præsenterer sig lyst og indbydende, og har kipført loft med Velux-vinduer, der sikrer et dejligt lysindfald. Svane-køkkenet beriger jer med fortrinlige opbevaringsløsninger, og så toppes de hvide skabe og skuffer af en træbordplade. Nær køkkenet arrangerer I jeres spiseplads, mens I også kan tage de få trin ned i stuen med flot trægulve og brede vinduespartier..

Afslutningsvis kan I se frem til en kælder, der består af et disponibelt rum, som er helt ideel at anvende til opmagasinering.

En velholdt og velindrettet bolig på en god adresse i Himmelev.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985