ATTRAKTIVT ENDERÆKKEHUS MED UDSIGT PÅ KONGEBAKKEN

KVARTERET:
Glæd jer til et meget attraktivt kvarter på "Gudevejene", som er placeret ved toppen af Kongebakken, der sikrer lyse og luftige omgivelser. Tilmed får I kig til fjorden, domkirkens spir og byens parker. Herfra finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for 750 meter. Cyklen fører jer hurtigt til RO's Torv og centrum, mens Byparken, Folkeparken og Roskilde Fjord sætter tempoet ned med afslapning i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1953 er placeret på en 476 kvm stor grund. Indenfor venter 92 kvm med en tilhørende kælder på 54 kvm. Boligen har gennemgået en stor renovering i 2015/2016 med nyt køkken og badeværelse. Videre er der udskiftet fjernvarme, gulve og radiatorer, ligesom der er udskiftet træ/alu-vinduer og døre i hele af huset.

Trumfkortet er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Her er en brændeovn til vinterhalvåret, og på solskinsdage kan I åbne døren ud til terrassen og derved skabe en flydende overgang mellem inde og ude.

Det hyggelige spisekøkken giver jer mulighed for at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige gøremål. Køkkenet fremtræder stilrent med hvide elementer i flot kontrast til de sortnistrede bordplader. Tilmed er der en indbygget bænk med opbevaringsplads.

Videre rummer stueetagen to værelser og et badeværelse med gulvvarme. Alternativt kan en del af stuen inddrages til fordel for et ekstra børneværelse eller kontor. Endelig har kælderen et bryggers, et teknikrum og tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, sydvendt have med 2 terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel. Desuden er træterrasserne etableret i 2021/2022. Som bonus er det et enderækkehus, som gør det muligt at få adgang til baghaven uden at skulle gå igennem boligen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741