FLOT VILLA MED UDSIGT TIL SMUKT SØOMRÅDE

KVARTERET:
Du kan nu komme til at bo på en stille vej i et nyere kvarter i det østlige Holbæk. I nærmiljøet finder du f.eks. Fælleden i gåafstand og herfra er stistyem til midtbyen. Nærområdet er bosat af mange børnefamilier og her findes store grønne arealer, ligesom I kan glæde jer over en velbeliggende grund i rundkreds om et flot søareal. Du finder bus og indkøb indenfor én kilometer, mens skole, daginstitution og sportsfaciliteter er en kort cykeltur væk. Endelig inviterer skoven og vandet til hyggelige gåture, mens bilen hurtigt fører jer til centrum eller til gode pendlerveje.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er nyopført i 2020 og står meget velholdt hele vejen rundt på den 1.051 kvm store grund. Inde finder du 170 kvm i en ideel planløsning, der sikrer jer både privatliv til voksne og børn og samvær i opholdsrummene. Den velisolerede bolig har energimærkning A2015 og er selvfølgeligt indrettet med luftgenindvindingsanlæg, BWT-anlæg og en jordvarmepumpe som varmekilde. Ud over boligarealet er også en stor dobbelt carport med udhus og bagerst på grunden findes et udhus mere.

Husets samlingssted er det store køkken-alrum med et skjult viktualierum, som giver rammerne til jer på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Komforten er i top i det stilrene HTH-køkken med integrerede hvidevarer. Køkken-alrummet ligger i forbindelse med stuen i en let forskudt afdelling, som giver dejlige lysindfald og udsigt til haven. Begge rum fremtræder lette og indbydende med udgang til terrassen og haven, der på harmonisk vis forener inde og ude.

Glæd jer til en børneafdeling med to store værelser og et tilhørende badeværelse. I den modsatte ende af boligen findes forældresoveværelset, som er særligt lækkert med eget badeværelse og en flot skabsløsning. Endelig er der et ekstra værelse/konto med udsigt til den nærliggende sø.

Udenfor venter en solrig have med en plæne til leg i det fri, mens den hyggelige terrasse indbyder til måltider under åben himmel.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218