MODERNISERET RÆKKEHUS UD TIL GRØNT FÆLLESAREAL

KVARTERET:
Gevninge er et pragtfuldt sted, hvis I ønsker at bo tæt på naturen og samtidig have hverdagens gøremål inden for kort rækkevidde. I får en rolig beliggenhed lige ud til et åbent, grønt fællesareal med legeplads, ligesom I kan nyde den naturskønne udsigt. Tilmed finder I bus, indkøb, bager, skole, daginstitution og sportsfacilieter i nærområdet. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde centrum kan klares på et kvarter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1974 er placeret på en 221 kvm grund beliggende yderst i udstykningen, hvilket giver en dejlig udsigt til fællesområde foran huset. Indenfor venter lyse omgivelser og en god planløsning på 70 kvm, som er udnyttet på bedste vis, som får boligen til at virke mere rummelig. Desuden er gulvene slebet og lakeret i 2022, ligesom de fleste vinduer er udskiftet i 2020.

Boligens hjerterum er den store stue, hvor I både kan indrette en hyggelig spiseplads og placere en sofagruppe. I den lyse udestue kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Herfra er der direkte udgang til haven.
Køkkenet fra 2019 fremstår let med hvide elementer, mens træbordpladerne skaber kant til det lyse udtryk. Her er en ovn i ergonomisk højde og rigelig med bordplads, så I får gode rammer om madlavningen.

Boligen rummer også et soveværelse med en praktisk skabsvæg fra 2021. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse med mange muligheder, hvad end I ønsker et børneværelse, kontor eller særskilt spisestue mod haven. Endelig er der et badeværelse, som er moderniseret i 2022 med nyt møblement, gipsloft med spots og maling af vægge. I badeværelset er der også plads til en vaskemaskine og tørretumbler.

Når sommeren står for døren, kan I glæde jer til en dejlig, nem grund. Der er både en terrasse i forhaven og i baghaven, som begge indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der tilknyttet en carport og et redskabsskur.
Placeringen giver en dejlig terrasse foran huset ud til grønt fællesareal, mens baghaven er med plads til både gæster og børneleg.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981

Lignende boliger til salg