ENDERÆKKEHUS MED EGEN CARPORT OG STOR HAVE I GEVNINGE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en skøn beliggenhed i et meget roligt kvarter i Gevninge. Her finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for halvanden kilometer, mens cyklen fører jer hurtig til naturskønne Lejre Vig. Endelig får I hurtig adgang til motorvejen, hvorfra København kan nås på 40 minutter, mens køreturen til Roskilde kan klares på et kvarter.

EJENDOMMEN:
Enderækkehuset er opført i 1973, men er blevet gennemrenoveret i 2001. Hertil hører en grund på 877 kvm med en stor, lækker have, som er én af de eneste i området, der har det. Indenfor udfolder de 70 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Eftersom det er et enderækkehus, er der mulighed for at bygge ud til gavlen eller etablere en udestue.

Trumfkortet er den rummelige opholdsstue og spisestue, som ligger i forlængelse af hinanden, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af det skønne lysindfald. Tilmed har den ene stue udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads, så granitbordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med en bruseniche og en vaskemaskine, så hverdagen glider let. Endelig er der et soveværelse, hvor I udover en seng kan indrette jer med et garderobeskab og et skrivebord. Desuden kan spisestuen lukkes af, hvis I har behov for et børneværelse, et kontor eller et hobbyrum.

Når sommeren melder sin ankomst, kan I se frem til en stor, arkitekttegnet have med en terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Tilmed er der et isoleret skur og en hyggelig pavillon, der gør det muligt at nyde havelivet i al slags vejr. Som bonus medfølger egen carport, ligesom der er en smuk udsigt over engene.