NYRENOVERET HUS I JYLLINGE

KVARTERET:
Nu kan I overtage nøglerne til dette fine, nyrenoverede hus, som ligger i et dejligt kvarter i Jyllinge Nordmark. Her er ro og fred, og I kan glæde jer til en let hverdag, da både institution, indkøb og Nordskolen ligger i en radius af få kilometer fra jeres hoveddør. I finder også gode idrætsfaciliteter ved Jyllingehallen lige ved siden af skolen, mens byen også byder på en svømmehal. Det tager som bonus kun et kvarters cykeltur eller fem minutter i bil, førend I når til vandet.

EJENDOMMEN:
I flytter ind i et nydeligt hus fra 1961, som råder over en grund på 870 kvm. Indenfor byder planløsningen på 87 velfordelte kvm, som har fået den store renoveringstur i 2019. Alt er stort set lavet undtagen badeværelset, som stadig præsenterer sig velholdt. I kan derfor glæde jer til at indtage det lyse og indbydende køkken-alrum med et lækkert, rødt køkken fra HTH toppet med en bordplade i corian. Stuen og spisearealet ligger videre i et åbent rumforløb fra køkkenet.

I entréen er der et stort walk-in-closet, mens badeværelset også befinder sig i denne del af huset. Afslutningsvis ligge de to værelser i modsatte ende, og de er begge indretningsvenlige og lyse.

Terrasseområdet mod syd er opdateret i 2020, og bliver familiens samlingspunkt på de varme sommerdage. Her er nemlig plads til at slænge sig i de hyggelige kroge, der er indbygget, samt i det loungesæt, som I med fordel kan arrangeres herude. Den er som bonus overdækket, så aftenerne forlænges, selvom duggen falder. Der er også en terrasse med aftensol på den vestvendte side af huset. Haven er overskuelig at holde og prydet med enkelte bede og en bålplads.

Et perfekt hus i Jyllinge til den lille familie.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218