STOR OG OPDATERET VILLA PÅ LUKKET VILLAVEJ

KVARTERET:
Denne dejligt rummelige ejendom ligger for enden af en lukket vej midt i Vor Frue 1.250 meter fra byskiltet til Roskilde, i børnevenligt og udbygget villakvarter. Her finder I bus, daginstitution og sportsfaciliteter inden for 900 meter, ligesom I kan glæde jer over det trygge stisystem. Området byder også på Himmelsøen og grønne områder, der inviterer til hyggelige gåture. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens Roskilde centrum er få minutters kørsel væk.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1970 er placeret på en 722 kvm stor grund, som primært er den sydvendte have bag huset. Indenfor udfolder de 216 kvm sig via en veldisponeret planløsning, der sikrer både privatliv og samvær med plads til en større familie. Boligen har fået renoveret køkkenet i 2012, og samme år blev der udskiftet til Velux-vinduer og Velfac-energivinduer i alu/træ. Oveni er der lavet nyt badeværelse og gæstetoilet i 2015. Desuden er der i 2019 lagt nye gulve med gulvvarme i hele underetagen, bortset fra bryggerset.

Samlingspunktet er den rummelige stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Tilmed er der en brændeovn og udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Det stilrene Designa-køkken har god opbevaringsplads, så bordpladen er fri til madlavningen. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset, som har vaskefaciliteter og egen indgang. Via fordelingsgangen er der adgang til fire værelser, det lækre badeværelse med brus samt gæstetoilettet.

Førstesalen er etableret i 1975 og rummer et stort fælles-/alrum som vil fungere som et samlingspunkt på denne etage, med rig mulighed for at indrette hjemmekontor, gamerrum, tv-stue m.m. Her er Velux-vinduer, som trækker dagslyset ind, hvilket skaber en indbydende rumfornemmelse. Heroppe er der to store værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen. Det er muligt at indrette etagen med flere værelser, hvis I ønsker det. Endelig er der et rum, som er forberedt til et badeværelse. Der er trukket installationer og klargjort til, at nye ejere kan lave badeværelset, som de ønsker det.

Udenfor venter en dejlig, solrig have med to terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en garage, der anvendes til opmagasinering og værksted.

Alt i alt en rummelig og moderniseret villa lige udenfor Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981