FLOT LEJLIGHED I MUSICON-OMRÅDET

KVARTERET:
Musicon er et nyt område i Roskilde, og man kan næsten kalde det Roskildes "Vesterbro". I bosætter jer tæt på byen, og i det umiddelbare nærmiljø er der butikker og restauranter. Også dagligvarebutikker, dagtilbud og uddannelsesinstitutioner inden for nær rækkevidde, og lige bagved ejendommen ligger Rabalderparken.

EJENDOMMEN:
Ejendommen præsenterer sig flot i bybilledet med mørkegrå facade og hvide detaljer omkring vinduer og døre. Komplekset er opført i 2022 og består af flere moderne og stilrene lejligheder, der egner sig perfekt til parret i alle aldre med og uden børn.

LEJLIGHEDEN:
Jeres kommende lejlighed er på 104 kvm og er placeret på første sal. Der har aldrig boet nogen før i boligen, så I kan se frem til et helt ubrugt interiør. Hjemmet strækker sig over to plan, og det nederste plan indeholder et opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse samt et badeværelse. På det øverste plan er der tre gode værelser og endnu et badeværelse.

Køkkenet er udført i et særdeles lækkert design med grå, grebsfrie fronter og en slank bordplade, der fulder looket til perfektion. Fra syd stråler et gavmildt lysindfald, og i stuen i den modsatte ende er der udgang til en altan, hvor både morgensolen og solnedgangene kan nydes. Etagen afrundes af et elegant badeværelse med et glasafskærmet bruseafsnit.

Det øverste plan har en fantastisk lofthøjde flere steder, og den gør sig især bemærket på det største af de tre værelser. Også badeværelset heroppe er udført i et pænt design, der stemmer flot overens med både køkkenets fronter og badeværelset i underetagen.

Fra alle rum er der en herlig udsigt til kvarteret, og som bonus er der mulighed for parkering i P-huset.

Alt i alt et fantastisk, moderne hjem, der skal opleves.