GENNEMFØRT LYSTEJENDOM MED FLOT ENERGIMÆRKE

KVARTERET:
Ejendommen er idyllisk beliggende omgivet af marker lige udenfor den hyggelige stationsby Viby Sjælland 10 km syd for Roskilde. Byen har masser af faciliteter med bl.a. en stor Meny, Rema1000, Danmarks bedste folkeskole i 2016, en friskole, posthus, bibliotek, specialbutikker, læge, tandlæge, flere frisører og desuden et kulturhus og et meget aktivt idræts- og foreningsliv. Herfra er der gode togforbindelser og København er cirka 40 minutter væk, mens Roskilde station kun kræver en togtur på 10 minutter. Læs evt. mere om denne dejlige by på hjemmesiden: 4130-viby.dk

EJENDOMMEN:
Fantastisk lækker og velholdt lystejendom med 341 kvm. under tag. De 52 kvm. er registreret som erhverv, og er indrettet som et kontor. Boligen er opdelt i hovedhus og en særskilt længe, som er forbundet med en lækker tagterrasse med vue ud over markerne. Ejendommen er opført i 1988 og har en lækker men nem sydvendt have på de i alt 1.972 kvm. grund. Boligen opvarmes med varmepumpe hvilket har givet et flot A2010 i energimærke.
Ejendommen fremstår både ude og ind meget indbydende, velholdt og lige til at flytte ind i.

I hovedhuset får I en tidssvarende planløsning med to lyse stuer, et kontor/værelse, brusebadeværelse, åbent køkken/alrum som er praktisk placeret ved indgangspartiet som også fungerer som bryggers. Værelserne er placeret på 1. sal, som i dag er indrettet med forældresoveværelse med separat påklædningsrum med udgang til tagterrassen, samt to børneværelser i den anden gavl. Mellem de to afdelinger finder I et stort badeværelse med bruseniche samt en anvendelig repos.

I særskilt længe får I en lækker 1. sal med udsigtsstue/kontor m.m. med glasparti i hele gavlen. I dette plan er der badeværelse, mens indgangsniveauet byder på et stort åbent køkken/alrum med klinker samt et stort værelse.
Det er oplagt at udnytte denne del til teenagebolig, til bedsteforældre, hjemmeerhverv eller udlejning, da det er indrettet som særskilt bolig.

Til boligen hører dobbelt carport og stort udhus.

Her får I en velholdt og energioptimeret liebhaverejendom i herlige omgivelser, med alle relevante tilbud i umiddelbar nærhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981