LÆKKER STOR LYSTEJENDOM I FREDELIGE OMGIVELSER

KVARTERET:
Ejendommen er skønt placeret på en lille højderyg, hvorfor udsigten er fortrinlig. Overalt omkring jer er der marker og skovklædte områder, så langt øjet rækker. På trods af denne naturskønne kulisse er der dog ikke langt til hverdagens fornødenheder. I bosætter jer nemlig blot et par kilometer uden for Viby og får således en sjælden og eftertragtet kombination af by og natur. Skole, dagtilbud, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og sågar lægehus og bibliotek er således inden for en radius af fire kilometer. Det samme gælder for Viby Sjælland Station, hvor toget på 32 minutter fører jer til Hovedbanegården.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1988, tilbygget i 2001 er senest blevet istandsat i 2023 med bl.a. nyt køkken, renoveret bryggers, gulvvarme i stueplan og nye gulve.
Grunden runder 1.972 kvm, mens der er 341 kvm under tag. I får et lyst og indbydende hovedhus samt en særskilt bygning, hvor der er registreret 52 kvm. erhverv.
Hovedhuset byder på et nyt Kvik-køkken, hvis elementer går igen i bryggerset. En Quooker og smarte hvidevarer fra Siemens gør madlavningen til en fornøjelse, og middagen serveres i alrummet, hvorfra udsigten over markerne kan nydes. Videre finder I jer til rette i to rummelige stuer, og bemærk, hvordan trægulvet og farverne på væggene går igen i alle opholdsrummene og skaber en rød tråd. Hele stueetagen har gulvvarme og afrundes af et værelse, et gæstetoilet og bryggerset, mens førstesalen ligger inde med en glimrende værelsesafdeling bestående af fire værelser, ud over en anvendelig repos og et rummeligt badeværelse.

Fra det oplagte forældresoveværelse er der udgang til en indbydende tagterrasse, som forbinder hovedhuset med annekset. Fra terrassen har I et dejligt vue over marker og det let kuperede terræn.

Annekset er med egen indgang og byder på en imponerende stue med fuldt glasparti mod haven og med udgang til endnu en terrasse. I dette plan følger også et badeværelse med brus mens stueplanet er indrettet med køkken/alrum og et kontor.

Anvendeligheden er helt i top, og er indrettet til boligformål, så det er oplagt at bruge til teenageafdeling, gæsteafdeling m.m. Men indretningen gør det også til en perfekt mulighed for at have kontor og evt. lidt opbevaring, så drift af egen virksomhed herfra er også oplagt.

Haven er omkranset af højt hasselkrat , og I får også en dobbelt carport, udhus, solrige terrasser og en græsplæne med god plads til børnenes aktiviteter. I får kort sagt en meget lækker lystejendom med plads til både familie, virksomhed, gæster - som vil blive imponerede over beliggenhedens herlighed og boligens stand. I tilgift følger et flot A2010 energimærke grundet den effektive varmepumpe.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218