KÆMPE VILLA MED YDERST ANVENDELIG KÆLDER PÅ LUKKET VEJ

KVARTERET:
Glæd jer til en god beliggenhed på en lukket villavej med et godt naboskab. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for én kilometer, mens RO's Torv og centrum er en kort cykeltur væk. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1971 ligger på en 900 kvm grund. Indenfor udfolder de 202 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en yderst anvendelig kælder på 162 kvm, der sikrer jer både privatliv og samvær. Desuden er der mulighed for liberalt erhverv eller etablering af flere værelser. Huset har et tegltag fra 2017 og et renoveret badeværelset fra omkring 2012, ligesom der er fjernvarme og et BWT-anlæg.

Samlingspunktet er den rummelige stue, som inddeles af en mur, hvilket giver jer mange indretningsmuligheder. Oveni har muren en pejs, som spreder varme og hygge i vinterhalvåret.
Udestuen fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Tilmed er der udgang til terrassen, som forener inde og ude.

Spisekøkkenet samler jer om madlavning og samvær. Der er god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et gæstetoilet, et flot badeværelse med gulvvarme og tre værelser, hvoraf det ene ligger i forbindelse med et disponibelt rum

Endelig har kælderen en god loftshøjde samt et badeværelse, et bryggers og fem disponible rum med mange muligheder, bl.a. gildesal til familiens fester.

I sommerhalvåret bliver haven et forrygende supplement til huset. Her er en græsplæne til leg og en sydvestvendt terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en integreret carport og en muret garage.

Alt i alt en rummelig villa nær hverdagens gøremål.