ARKITEKTTEGNET VILLA I GADSTRUP

ARKITEKTTEGNET VILLA I GADSTRUP

KVARTERET:
I bosætter jer i et roligt kvarter kun syv minutters gåtur fra stationen, der forbinder jer med både Roskilde og Faxe. Turen til Roskilde tager kun seks minutter, og I kan derfor nemt nå Roskildes mange tilbud. Derudover er I blot en lille kilometer fra skolen, hvor byens idrætsfaciliteter også befinder sig. Yderligere er der også under én kilometer til den lokale Dagli' Brugs.

EJENDOMMEN:
Det arkitekttegnede hus er opført i 1961/1977 og råder over 106 kvm, mens grundens størrelse breder sig over 723 fine kvm. Haven er skøn og virkelig en dejlig oase med flere blomsterbede og mulighed for f.eks. at dyrke jeres egne krydderurter, kartofler og jordbær i højbedene.

Ved ankomst bemærker I straks, at alle facader er malet inden for det seneste år, og huset er da også løbende blevet godt vedligeholdt med blandt andet opdaterede vinduer samt et totalrenoveret badeværelse fra 2007. Der blev yderligere lagt nyt tag i 2008.

Indenfor møder I en skøn stue, som ligger i åben forbindelse med spisestuen. Begge stuer har et behageligt lysindfald, og den fine karnap er særligt værd at bemærke i stuen, som en fin detalje. I det funktionelle, snedkerkøkken, der er skræddersyet til huset, er der Vola-armatur, hvilket går igen på badeværelset. Herude er brusenichen en fin, muret runding, som skaber et organisk udtryk i rummet. De to værelser har begge en fornuftig størrelse, hvor særligt det ene er et spændende rum med op til fire meter til loftet.

Udenfor kan I nyde sommeren på den sydvestvendte terrasse, der også er overdækket, så I kan sidde i læ for regn og aftendug.
I haven er der yderligere etableret et område med højbede og et flot drivhus til hygge og grønne fingre.
Til ejendommen hører også carport og redskabsskur.

Et hjem, der skal opleves.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218