INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED STOR HAVE PÅ LUKKET VEJ

KVARTERET:
I bosætter jer på en stille og lukket vej, der skaber perfekte betingelser for familielivet med stisystemer, så børnene kan færdes trygt i området. Derudover får nem I adgang til alle hverdagens fornødenheder - daginstitution, Gadstrup Skole, fritidsfaciliteter og indkøb ligger nemlig i gåafstand fra hjemmet. I finder også Gadstrup Station og nærmeste busstoppested indenfor få hundrede meter, mens motorvejen kan nåes på ca. 10 minutter i bil.

EJENDOMMEN:
Foruden en fantastisk placering i Gadstrup råder villaen over 155 kvm. bolig fra 1961 placeret på en 972 kvm dejlig stor grund, med en hvid skalmuring, hvide vinduer og sort tag fra 2017.

Indenfor er stuen og køkkenet boligens hjerterum, hvor samværet sættes i højsædet. Den åbne forbindelse skaber en rummelig atmosfære i hjemmet, med god plads både i hverdagen og hvis man har mange gæster. Fra stuen er der udgang til dejlig overdækket terrasse mod syd, som skaber en naturlig forbindelse mellem inde- og udeliv om sommeren. Køkkenet fremstår stilrent med hvide, grebsfrie Vordingborg-elementer fra 2019, integreret køleskab og ovnen er løftet op i god arbejdshøjde.
Husets tre værelser er alle til den store side og det ene har sågar mulighed for nemt at indrette et walk-in, som ud over diverse indbyggede skabe giver masser af opbevaringsplads.
Badeværelset er renoveret for ca. 20 år siden, og bruseniche og gulvvarme, hvilket går igen i det praktiske indgangsparti med garderobeplads og bryggersmiljø med vaskefaciliteter. Endelig byder boligen på et nydeligt gæstetoilet, der er istandsat i 2018.

Villaens trumfkort er den overdækkede terrasse, som er i forlængelse af stuen via en bred skydedør. Her kan I indrette med et hyggeligt havemøbelsæt, en masse krydderurter og farverige blomsterkrukker og nyde solens stråler. Terrassen vender mod syd og har udsyn til den dejlige have med frodige træer, højbede og sågar et drivhus, hvor årstidens grøntsager kan dyrkes.

Alt i alt en dejlig villa til børnefamilien, som løbende er blevet renoveret, med en god beliggenhed i rolige omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981