Nyhed

ENDERÆKKEHUS MED UDSIGT I HIMMELEV

KVARTERET:
Meget charmerende og roligt kvarter i det gamle Himmelev, tæt på daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og kun 800 meter til Roskilde Fjord. I cykelafstand ligger endvidere både Trekroner og Roskilde station, byens centrum, som byder på shopping, restauranter, caféer, parker og Boserup skov. I bil kan København nås på under 30 minutter. Selve ejendommen er et meget vellykket byggeri i smukke omgivelser.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset her er opført i 1998 ved siden af den tidligere Himmelev Gl. Skole som i 1991/1992 blev udstykket til ejerboliger. Boligen indgår i ejerforeningen som består af 16 lejligheder samt 5 rækkehuse med professionel administrator og p-pladser og udhus til beboerne. Boligen er på 90 kvm. og grunden til selve boligen er 98kvm.

I stueplan findes en rummelig stue med trægulve og en trappe til 1. salen samt udgang til en godt afskærmet terrasse på sydsiden. Stuen er i åben forbindelse til spisestueområdet.

Fra boligens 1. sal er en fantastisk udsigt og den høje beliggenhed understreges med et kig langt op af fjorden mod Veddelev. Her øverst findes et møblerbart repos samt to gode værelser, som begge har ekstra store vinduer for at sikre masser af lys, men også en dejlig udsigt med til de store vidder.

Sælger har i sin tid skiftet vinduer på 1.salen mm., så boligen trænger blot til en gang frisk maling og måske en gulvafpudsning. Alt i alt et skønt hus i skønt område.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741