Kan overtages i år - 3-VÆRELSES LEJLIGHED - SUPER UDSIGT

KVARTERET:
Lejligheden ligger i det eftertragtede kvarter lige ved Trekroner Centeret med en populær SuperBrugs og en stor Fakta, lækker café, frisør, apotek, lægehus m.m. Trekroner station og Trekroner Skolen er lige i nærheden og hele området er inspirerende til alle former for udendørsaktiviteter og er præget af et engageret lokalmiljø med mange tilbud til alle aldersgrupper. Her er godt 20 minutter til København med bil eller tog og Roskilde by kan nåes på få minutter med bus/tog eller en kort tur på cyklen. Motorvejen nåes på under 5 minutter - også en mandag morgen.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 2017 og rummer 96 ejerlejligheder samt kælder med teknik, depotrum til hver lejlighed. Der er privat parkeringsplads ved siden af ejendommen med licens til beboerne.

LEJLIGHEDEN:
Boligen er på 92 kvm. og har nok den bedste beliggenhed i ejendommen. Indenfor bydes velkommen i stor klinkebelagt entre med garderobeskab til overtøjet og adgang til et rummeligt badeværelse holdt i lyse farver med væghængt toilet, vaskesøjle og bruseniche med glasdør.

Boligens samlingspunkt er det åbne rum, i hele lejlighedens bredde, som huser en lys spisestue med udgang til altanen, et nydeligt og stilrent køkken med integreret køl/frys og et stueafsnittet med plads til sofagruppe med kig til bebyggelsens grønne fællesareal og udsigt over Trekroners skønne natur. Her er vinduer med lys fra to sider, som giver et flot gennemlyst boligareal med en naturlig funktionsopdeling. Overalt er der parketgulve, som går igen i de to soveværelser.

Lejligheden står fin og stort set indflytningsklar.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218