VILLA PÅ BLIND VEJ - MULIGHED FOR 4 VÆRELSER OG KØKKEN/ALRUM - SE ALTERNATIV PLANTEGNING

KVARTERET:
I bosætter jer i et børnevenligt område centralt i Havdrup. Her finder I bl.a. skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøb, bus og togstation i gåafstand, så hverdagens behov nemt kan dækkes. Desuden har I 10 minutter til motorvej, så København kan nås på under 40 minutter, mens køreturen til Roskilde kan klares på et kvarter. Skulle i ønske en tur til vandet, kan I stå på Solrød Strand på under 15 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1970 er placeret på en 805 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 172 kvm sig via en veldisponeret planløsning, hvor det naturlige omdrejningspunkt er den rummelige stue, med god plads til at indrette en hyggelig spisestue, I kan placere en stor sofagruppe og alligevel have godt med plads. Der kunne alternativt indrettes et ekstra værelse. Fra stuen er der udgang til en sydvestvendt udestue, med glaspartier der sikrer et godt lysindfald og giver udgang til haven. Her kan I tyvstarte med forårets solstråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.

I køkkenet er der plads til en hyggelig spisekrog, som samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet er placeret, så det efterlader mulighed for at åbne op mod stuen og skabe et alrum, hvis det er på ønskelisten. I fortsættelse af huset praktiske entre, er der via fordelingsgang adgang til tre værelser, som alle har parketgulve som i stuen, og to af dem er desuden indrettet med indbygningsskabe.

Boligen byder også på et oprindeligt gæstetoilet, samt et matchende badeværelse med både bruseniche og badekar. Desuden har badeværelset adgang til en sauna, der ved renovering kan sammenlægges med gæstetoilettet, så I opnår to store badeværelser. Endelig er der et stort bryggers med plads til vaskefaciliteterne og praktisk indgang fra indkørslen, så I i hverdagen kan parkere og benytte denne indgang. Her finder i også en ældre carport/garage kombineret med udhus.

Udenfor kan I se frem til en have som primært består af græsplæne, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret, og kan tilpasses jeres drøm om en have med plads til både leg og gæster.
Boligen har et efterslæb på vedligeholdelse, men I kan principielt male og flytte ind, for efterfølgende at få rettet op på dette. Eller I kan modernisere og tilpasse til jeres ønsker fra start.

Rammerne i form af en god planløsning, på en beliggenhed der vil være yderst velfungerende i hverdagen er her.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981