VILLA MED NYT TAG I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Velkommen til Pilevej 5 i Roskilde Vest, hvor I bosætter jer på en rolig villavej. Med hjemmebase her får børnefamilien en nem og bekvem hverdag, da der er under en kilometer til alt fra Sct. Jørgens Skole til idrætsfaciliteter, daginstitution og indkøb. På cykel tager det under ti minutter at komme til midten af historiske Roskilde, der er et overflødighedshorn af hyggelige handelsgader.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1947 består af 113 kvm, der fordeler sig i halvandet plan. Hertil spæder kælderen til med 66 kvm. Ude venter en grund på 670 kvm. Inden døre får I et socialt stueplan, hvor køkkenet, stuen og udestuen ligger i tæt harmoni. Køkkenet er udført med fyldninger i fronterne og med god opbevaringsplads i både under- og overskabe. I stuen er der brændeovn og en lys atmosfære, som særligt skyldes den direkte forbindelse til udestuens hyggelige rammer. Ét af hjemmets værelser runder etagen af. Førstesalen er indrettet med yderligere tre værelser, hvor skråvinduerne sørger for et behageligt, naturligt lys. Resten af hjemmets faciliteter finder I på nederste etage. Her får I eksempelvis et badeværelse med brus, mens også et toilet og et bryggers skal fremhæves. Endelig er der tre disponible rum, som sammen med en stor garage giver jer mange muligheder.
Ude i den nydelige have kan I forvente masser af sol, da orienteringen er mod syd. Et terrassemiljø er anlagt i læ af huset, så der skabes en virkelig dejlig krog. Hertil kommer en plan græsplæne og pæn beplantning. Udefra får I også syn for sagen, hvad angår det spritnye tag.

Alt i alt en hyggelig og veludnyttet bolig med masser af sol i haven og en beliggenhed tæt på det meste.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218