MINDRE VILLA I VEST PÅ GOD BELIGGENHED

KVARTERET:
Huset ligger på mindre villavej i eftertragtet stille lomme i Roskilde Vest i bunden af Helligkorsvej. Her er gåafstand til Hyrdehøj Centret, skoler, børneinstitutioner og Roskilde centrum, stationen, fjorden og Boserup skov er en kort cykeltur væk. Her er naturligvis også gode busforbindelser og motorvejen kan nåes i bil på under 5 minutter.

EJENDOMMEN:
Villaen er dateret opført 1929 og er senere til- og ombygget, så der i dag er 97 kvm. bolig i halvandet plan + tilhørende integreret udestue/indgangsparti på 9 kvm. Alt sammen placeret på en 845 kvm. rektangulær grund, med mulighed for at realisere nybyggerdrømme i attraktivt område på stille vej.

Boligen er indrettet med stort indgangsparti/udestue med adgang til fordelingsgang med indgang til ældre toilet og køkken. Her finder I et ældre landkøkken i direkte forbindelse med alrum/spisestue. I fortsættelse af dette finder I en lys stue med vestvendt vinduesparti mod haven, og videre til særskilt stue, der i dag er indrettet til soveværelse. Fra alrummet er der adgang til tilbygning på bagsiden af huset, som indeholder entre med adgang til ældre badeværelse samt depotrum. 1. salen er indrettet som to værelser, der begge har lavt til loftet.

Til boligen følger både udhus og garage.

Ejendommen er af ældre dato og ikke tidssvarende i indretning eller materialer, hvorfor det er jer med mod på en totalrenovering, eller ønsker en grund i Roskilde vest, som bør se ejendommen. For det er en ejendom der ligger godt, og for de rette personer har et potentiale som det står. I betaler ikke for bygningerne, der er reelt tale om grundpris.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981