SJÆLDENT UDBUDT PENTHOUSELEJLIGHED MED SUBLIM UDSIGT OG P-KÆLDER

KVARTERET:
Trekroner er et herligt sted at slå sig ned, og i de seneste ti år er byen blomstret meget op med blandt andet flotte byggerier og fede faciliteter. I får her på stedet nogle søde og rare naboer, og ikke mindst er I tæt placeret på byens mange herligheder, som blandt andet byder på hyggelige caféer, tøjbutikker, mulighed for at dyrke både fitness og yoga, og der er også et apotek, samt velassorterede supermarkeder. Endvidere får I få minutter til både pasningstilbud og motorvej samt gåafstand til stationen. Roskilde Universitet er også inden for kort afstand.


EJENDOMMEN:
Penthouselejligheden ligger i en flot ejendom fra 2017, hvor I kan glæde jer til gode fællesfaciliteter som en opvarmet cykelkælder, et værksted og en elevator, der fører jer fra parkeringskælderen og op til lejligheden. Til lejligheden hører to p-tilladelser til parkeringspladsen, egen p-plads i parkeringskælderen og eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
I bydes velkommen i penthouselejligheden, hvorfra de 152 kvm udfolder sig via en veldisponeret planløsning med gulvvarme overalt. Her er lyst, luftigt og mange vinduer, som sikrer et godt lysindfald og en smuk udsigt over området.

Boligens hjerterum bliver det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af det skønne lysindfald og det smukke plankegulv i lys ask. Tilmed er der en flot karnap og udgang til to altaner, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Køkkenet fremstår stilrent med lækre Invita-elementer, masser af bordplads samt både en ovn og kombiovn fra KitchenAid, som er placeret i ergonomisk højde, så I får gode rammer til madlavningen.

Soveværelset har eget badeværelse, som er særligt lækkert med plads til vaskesøjlen. Videre er der to værelser, som sikrer soverum til alle. Såfremt der ikke er behov for børneværelser, kan I med fordel indrette et kontor, hobbyrum eller gæsteværelse. Endelig er der endnu et badeværelse og et depotrum.

Udenfor kan I se frem til to dejlige altaner med en smuk udsigt over området. Den østvendte altan er oplagt til morgenkaffen, mens den vestvendte indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der et dejligt, grønt fællesareal med legeplads og bænke.

En lejlighed som skal opleves!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987