RUMMELIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED, MED ELEVATOR OG FANTASTISK UDSIGT

KVARTERET:
Lejligheden ligger i et eftertragtet kvarter lige ved Trekroner Centeret med supermarked, café, frisør, apotek m.m. Trekroner station og Trekroner skole er lige i nærheden og hele området er inspirerende til alle former for udendørsaktiviteter og er præget af et engageret lokalmiljø med mange tilbud til alle aldersgrupper. Her er godt 20 minutter til København med bil eller tog og Roskilde by kan nås på få minutter på cykel eller med bus/tog.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 2017 og rummer 96 lejligheder samt delvis kælder med teknik, depotrum samt cykel-/barnevognsparkering. Der er selvfølgelig også elevator i ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
Denne skønne og lyse lejlighed rummer hele 109 kvm. Indenfor findes en rummelig entré med skabsplads og adgang til lejlighedens badeværelse, der fremstår i lækre materialer og med vaskefaciliteter. Fra entréen er der ligeledes adgang til et dejligt værelse med god plads.

Videre findes det store åbne køkken/alrum i sort egetræ, med hvid corian bordplade, som fletter sammen med stuen, der byder på udgang til en stor altan mod vest, hvilket giver et godt spot i solen. Da lejligheden ligger i ejendommens gavl, er der i stuen ligeledes en stor udsigtskarnap, hvor lyset strømmer ind og giver et fantastisk kig over Trekroner. Der er fra stuen adgang til et stort soveværelse med god skabsvæg. Som ekstra kan det nævnes at lejlighed har fået tilvalgt plankegulve, en større køkken-ø, samt en ekstra østvendt altan.

Lejligheden står indflytningsklar og med mulighed for etablering af endnu et værelse i den østlige del af stuen, hvis dette ønskes.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987