NYOPFØRT LEJLIGHED I MUSICON MED EGEN TERRASSE

KVARTERET:
Hele området er gennemsyret af byplanlægning på en ny måde. Her kom byen før beboerne hvorfor handelslivet allerede er godt i gang i området som inspirerer til kreativitet og daglig livskvalitet for beboerne. Musicon er et stort mix af fællesskabssøgende beboere, kreative virksomheder, caféer, foreninger og kultur. Områdets p-hus er placeret lige om hjørnet fra disse boliger. Her er desuden kort afstand til mange indkøbs- og shopping muligheder, Roskilde Centrum og stationen.

EJENDOMMEN:
Ejendommen præsenterer sig flot i bybilledet med mørke facader og hvide detaljer omkring vinduer og døre. Komplekset er opført i 2022/23 og består af flere moderne og stilrene lejligheder, der egner sig perfekt til parret eller den enlige, i alle aldre med og uden børn.

LEJLIGHEDEN:
Jeres kommende lejlighed er på 97 kvm. Hjemmet strækker sig over to plan, og det nederste plan indeholder et opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse samt et badeværelse. På det øverste plan er der tre gode værelser og endnu et badeværelse. Køkkenet fra Svane er udført i et særdeles lækkert design med grønne fronter, lyse egetræslameller og granit bordplade, der fulder looket til perfektion. Fra syd stråler et gavmildt lysindfald, og i stuen i den modsatte ende er der udgang til en terrasse og mindre havestykke, hvor både morgensolen og solnedgangene kan nydes. Etagen afrundes af et elegant badeværelse med et glasafskærmet bruseafsnit. Det øverste plan har en fantastisk loftshøjde flere steder, og flere gode hemse, som sørger for ekstra opbevaringsplads. Også badeværelset heroppe er udført i et pænt design, der stemmer flot overens med både køkkenets og det andet badeværelses fronter.

Som bonus kan det nævnes at lejligheden har tilvalgt brede plankegulve, et tilhørende skur og så er der via beboerlicens mulighed for parkering i parkeringshuset.

Alt i alt et fantastisk, moderne hjem, der skal opleves.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218