SKØN OG LYS FAMILIEVILLA UNDER OPFØRELSE I HIMMELEV

KVARTERET:
Huset er beliggende i det meget eftertragtede Dronningekvarter ved Kongebakken der er et skønt og roligt område, tæt på Klostermarkskolen, gode pasningstilbud og indkøbsmuligheder. En kort tur på cykel bringer dig til Roskildes bymidte, med alle byens forretninger, caféer, restauranter, station mv. og ikke mindst det charmerende havnemiljø og byens parker.

EJENDOMMEN:
På en stille villavej på "Kongebakken" udbydes denne sprit nyrenoverede og tilbyggede villa på ca. 184 kvm. En mindre del af ejendommen er oprindeligt fra 1959, men bliver i skrivende stund taget hånd om, så der senere på året står en nærmest helt nyopført ejendom med bl.a. ny fjernvarmekilde og en isoleringsgrad anno 2022.

Selve boligen bliver indrettet med en flot entré med adgang til huset børneafdeling med 2 værelser, et bryggers, gæstebadeværelse samt boligens midte, som huser et super lækkert køkkenalrum med skydedøre til vestvendt terrasse. I åben forbindelse med alrummet er en dejlig stue med loft til kip og et velplaceret glasparti mod den større del af haven. Videre fra stuearealet er adgang til en forældreafdeling med kontor, soveværelse, walk-in og badeværelse.

Haven er med en vestvendt terrasse ud for spisestuen og en stor græsplæne med æbletræer og plads til både børn og voksne.

Der selvfølgelig gulvvarme i hele huset samt nyanlagt indkørsel, terrasser og flisegang. Intet af det gamle hus udtryk vil være at finde, når I får nøglerne til Jeres nye hjem i løbet af sommeren 2022.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741