TOPBELIGGENHED MIDT I ROSKILDE MED UDSIGT TIL DOMKRIKEN, FJORDEN OG FREDET MARK

KVARTERET:
Mærk historiens vingesus med nøglerne til denne elegante og gennemførte villa på en fantastisk beliggenhed. I bosætter jer på en lukket vej, helt roligt beliggende og som noget helt unikt, er man her nabo til en fredet mark midt i byen!
Jfr. markens fredning skal den til evig tid sikre udsigten og under jorden findes en del af byens historie, som er blevet afdækket ved flere arkæologiske udgravninger. Den unikke og høje beliggenhed giver jer en fortræffelig udsigt til Roskilde Domkirke, den fredede mark, Byparken og kig mellem træerne til fjorden. Derudover forsødes hverdagen med kort afstand til alle nødvendigheder og de mange tilbud som midtbyen tilbyder.

Her er I virkelig i gåafstand til ALT. Enhver lokal ejendomsmægler vil gerne selv bo her. Det bliver nemlig ikke bedre, hvis du vil bo midt i Roskilde.

EJENDOMMEN:
Den gule murstensejendom fra 1935 er med funkislignende arkitektur, store vinduespartier og gennemtænkte vinkler. Villaen er placeret på en 1.402 kvm grund og indenfor venter 195 kvm bolig samt en højloftet kælder på 95 kvm med god anvendelighed. Tillige er der i tagetagen indrettet værelser, som ikke er godkendt til beboelse og derfor ikke indgår i boligarealet. Allerede ved første øjekast fornemmer I, at der er kræset for detaljerne såvel som kvalitet og materialevalg, der passer perfekt ind i stilen. Herligheden bades i et mægtigt lysindfald, ligesom huset er løbende opdateret og vedligeholdt med æstetisk respekt for husets arkitektur.

I stueplan udfolder hjemmet sig på fineste vis med det rummelige opholdsmiljø bestående af to stuer der naturligt flyder sammen med køkken/alrum. Stuerne er i åben forbindelse, hvoraf den ene har et smukt, grønt marmorgulv, åben pejs og masser af dagslys, der strømmer ind fra ovenlysvinduerne og de brede vinduespartier, der giver fornemmelse af at man sidder i de grønne omgivelser omkring ejendommen - med en fantastisk udsigt til domkirken. I den anden del af stuen har sælger indrettet kontor, men der er mulighed for at indrette en TV-stue, eller hurtigt at etablere et ekstra værelse.

De tre værelser ligger alle med adgang fra den meget rummelige entre og har udgangsdøre til terrasse/have. Det ene værelse er tiltænkt som forældresoveværelse med en lille morgenterrasse og tilstødende badeværelse med brus. Til børn og gæster er der et særskilt brusebadeværelse - også med adgang fra entreen.

Bevæger I jer op i tagetagen, mødes I af yderligere to store værelser med fritlagte bjælker og ovenlys. Denne etage er ikke og bliver ikke registreret eller godkendt til beboelse, men indeholder nogle lyse dejlige rum med masser brugsværdi.

Kælderetagen indeholder fem disponible rum, et bryggers og et badeværelse. Og selv om den ikke er godkendt til beboelse er anvendeligheden åbenlyst egnet til mere end opbevaring.~

Ejendommen har endvidere en lav, men praktisk udekælder til opbevaring. Bilerne kan parkeres i den tilhørende murede garage eller i den store indkørsel.

Udenfor byder ejendommen på en passende stor have, der sikrer privatliv og er indrettet med flere terrasser og plads til børneaktiviteter, familieliv og gæster. Provstevænget er smuk lukket, privat vej, med stiadgang til byparken.

En sjælden udbudt ejendom meget i unikke omgivelser, som er få forundt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981