Åbent hus uden tilmelding

12 december kl. 11:00 - 11:20

NYOPFØRT ENDERÆKKEHUS MED PRIVAT TAGTERRASSE

KVATERET:
Lige midt i Musicon, mellem Rabalderstræde og Rabalder Parken, er dette rækkehus på 150 spændende kvadratmeter netop opført (2021).
Musicon er beliggende centralt i Roskilde, som byder på mange spændende oplevelser. Besøg den historiske Domkirken, årets store dyreskue, vikingemuseet, RO's Torv, hyggelige caféer og shoppingstræder, biograf, teatre, parker og monumenter eller besøg smukke Roskilde Fjord.
Musicon er et enestående grønt kulturområde med mange aktiviteter. Her finder du både hyggelige caféer og madboder, skaterbane, hobbyaktiviteter for alle aldre, kreative værksteder og grønne områder med plads til leg og rekreation. De frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Her er rolige veje og stisystemer med begrænset kørsel og rolig færdsel for hele Musicon. Det giver mere plads til fællesrum og mindre plads til CO2. Her har du indkøb, børneinstitutioner og skole indenfor gåafstand og er samtidigt kun ca 1 km syd for Roskilde Station, hvorfra du kan komme til Københavns Hovedbanegård efter bare 3 stop med regionaltoget.

EJENDOMMEN:
Boligen der er energioptimeret med luft til vand pumpe og gulvvarme overalt, indeholder i stueplan entré med skab, badeværelse, samt Åbent køkkenalrum med grebsfrie elementer fra Svane Køkken og Siemens hårde hvidevarer. Her er der udgang til hyggelig og solrig have hvor morgenkaffen kan nydes. 1. salen byder på stor stue med udgang til altan, samt et rummeligt soveværelse. På boligens 2. sal finder man lækkert stort badeværelse, samt to soveværelser. Som prikken over i´et finder man på 3. salen privat tagterrasse med mulighed for udekøkken og en fantastisk udsigt over hele området.

Til boligen hører privat parkeringsplads, samt et skur.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

70 208 218