STOR VILLA MED KIG TIL FJORDEN

KVARTERET:
På Rådalsgård Strandpark 14 i Jyllinge ligger denne harmoniske villa med kig til Roskilde Fjord. Her bliver I en del af et børnevenligt kvarter hvor der igennem de senere år er opført flere nyere ejendomme og hvor I samtidig får direkte adgang til lystbådehavnen og strandparken. De større børn kan selv cykle til og fra skole via små veje og stisystemer, mens de mindste kan bringes til den nærliggende daginstitution til fods. Samtidig kan I glæde jer over nærheden til indkøb, Jyllingecentret og et udvalg af idrætsfaciliteter.

EJENDOMMEN:
I overtager en smuk velproportioneret villa fra 2010 på hele 236 m2, samt 3 hyggelige hemse, som skaber ekstra indretningsmuligheder og giver charmerende gemmekroge til familiens børn. Villaen er placeret højt på en 1.404 m2 stor grund med en stor dobbeltmureret garage på 50 m2 med elport.
Villaen er opført efter lavenergi-princippernes standarder (2015-krav) med tilhørende jordvarmeanlæg som varmekilde.
I perioden 2018-2019 gennemgik ejendommen en større transformation med gennemtænkte, arkitekttegnede løsninger, som trækker udsigten over Jyllinge By og fjorden helt ind i hjemmet. Der er fra sælgers side været stort fokus på at få inde- og udemiljø til at flyde sammen via de store vinduespartier og med direkte udgang til en rummelig træterrasse, der er bygget i naturligt hårdttræ (Kebony).
Der er blandt andet ændret i plantegningen og i selve indretningen, således der er skabt et fantastisk køkken-alrum og stue i ét med loft til kip, akustikfelter og et højt vinduesparti i gavlen. Af særlige detaljer kan fremhæves de italienske klinkegulve med varme under, der også er at se i bryggerset samt den rustikke håndbyggede stalddør som lukker af ind til børneafdelingen.
Den familievenlige planløsning giver jer et forældreafsnit med eget brusebadeværelse og dobbelt håndvask samt tilsvarende direkte udgang til træterrassen, mens de resterende fire værelser deles om yderligere to lækre badeværelser - det ene med badekar. Det ene værelse har en klatrevæg op til en sovehems med vindue.

Fra hemsen i stuen kan man sidde i sofaen og nyde udsigten over fjorden og byen. Det stilrene køkken med hvide elementer er ledsaget af specialfremstillede bordplader med italienske fliser, der strækker sig ned langs siderne og fuldender udtrykket. Mens maden simrer på kogeøen, følger børnene interesseret med fra barstolene på den anden side. Fra stuen åbner I ud til den sydvestvendte træterrasse og have med udsigt til vandet i det fjerne.

Kort sagt, får I et pragtfuldt, gennemført, og indflytningsklart hjem i dejlige omgivelser udstyret med moderne detaljer som Genveks-anlæg, central støvsuger, App styret hoveddør, Quooker, IHC Wireless el styringer- nydeligt forklædt i en klassisk murstens villa med muret gesims og nye 3-lags alu-vinduer der sikre en minimums vedligeholdelse mange år frem.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218