LÆKKER VILLA MED JORDVARME OG UDSIGT TIL MARKER

KVARTERET:
Beliggenheden er pragtfuld med Gadstrup Skole, daginstitutioner, fritidstilbud, idrætsfaciliteter, indkøb, bus og tog i gåafstand. Desuden kan i komme på motorvejen enten ved Roskilde eller Solrød på 10 minutter og køreturen til gågadens tilbud i Roskilde er klaret på 15 minutter. Så her får i en beliggenhed i et velfungerende lokalsamfund med alle relevante faciliteter i gåafstand, tæt på naturen og med kort afstand til byens tilbud i både Roskilde og Køge.~
~
EJENDOMMEN:
Spændende vinkelvilla fra 2015 med jordvarme og varmegenvinding, som giver et flot energimærke A2010 og lave varmeudgifter, godt indeklima og den komfort som gulvvarme giver. I får her 165 kvm. for enden af nyere lukket udstykning, placeret som det sidste hus med marker som nabo mod syd. Det giver mulighed for en fænomenal udsigt fra stue og køkken/alrum.

Boligen er opført med henblik på moderne børnefamilier med alrummet som samlingspunkt. Her der loft til kip og to store ovenlysvinduer sikrer et gennemlyst og indbydende rum for hele familien. Køkkenet er tidløst og enkelt med hvide grebsfrie fronter med kontrastfarver på enkelte overflader, lyst klinkegulv og plads til at indtage morgenmaden eller lave lektier ved "baren". Stuen er placeret i husets vinkel og har store glaspartier mod både syd, øst og vest, så I finder sol her dagen igennem. Som i alrummet er her udgang til terrasse og have samt loft til kip, som forstærker oplevelsen af de lyse rum som boligen tilbyder.
~
Børneafdelingen omfatter tre gode værelser, hvoraf to har lysindfald fra to sider, og som alle er udstyret med hems, der giver mulighed for hyggerum, opbevaring eller at flytte sovepladsen fra gulvarealet. Til børn og gæster findes der et lækkert badeværelse holdt i lyse farver med klinkegulv og bruseniche.
~
I forældreafsnittet får I et tilsvarende badeværelse, hvor der dog også er suppleret med stort badekar - og i forbindelse med soveværelset finder i også et lækkert påklædningsrum med garderobeopbevaring fra gulv til loft.
~
Entreen er stor og med god plads til at af- og påklædning samt opbevaring af overtøj. Her er belagt med klinker som giver et praktisk indgangsparti som er nemt at holde rent. Klinkerne fortsætter ud i det tilstødende bryggers, som elegant er afskærmet med skydedøre. Her finder i husets teknik og vaskefaciliteter.
~
En virkelig lækker bolig, hvor der er taget hensyn til minimal vedligeholdelse, godt indemiljø og lave varmeudgifter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981