LYS OG ANDERLEDES VILLA FRA 2007

KVARTERET:
Beliggenheden er pragtfuld med Gadstrup Skole, daginstitutioner, fritidstilbud,idrætsfaciliteter, indkøb, bus og tog i gåafstand. Desuden kan i komme på motorvejen enten ved Roskilde eller Solrød på 10 minutter og køreturen til gågadens tilbud i Roskilde er klaret på 15 minutter. Så her får i en belligenhed i et velfungerende lokalsamfund med alle relevante faciliteter i gåafstand, tæt på naturen og med kort afstand til byens tilbud i både Roskilde og Køge.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 2007 er placeret på en 807 kvm stor grund i en lukket udstykning med mange børnefamilier. Boligen byder på 140 kvm med en veldisponeret planløsning uden spildplads og med masser af lys. Til boligen er en nydeligt integreret carport samt udhus.

Indenfor kan I se frem til loft til kip hvilket skaber nogle spændende rum med skønt lysindfald og en rummelig oplevelse. Trumfkortet er det dejlige køkken-alrum, der samler familien og med plads til madlavning og samvær. HTH-køkkenet fremtræder tidløst med hvide fronter og træbordplader. Det er udstyret med gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i ergonomisk højde, og rigelig opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Den tilstødende stue har en imponerende loftshøjde og velplacerede glaspartier, der sikrer et fantastisk lys og giver direkte udgang til terrassen.

I kan også glæde jer til et stort forældresoveværelse med eget badeværelse. I den modsatte ende af huset findes de to øvrige værelser med mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed er det ene værelse med en stor hems der giver ekstra plads. Videre finder I endnu et badeværelse med bruseniche. Endelig indeholder boligen et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. De lyse parketgulve er netop blevet slebet og I får naturligvis gulvvarme overalt.

Udenfor venter en nydelig have med en græsplæne til børnenes leg og en dejlig terrasse, som strækker sig rundt om store dele af huset, så I kan placere jer efter solens orientering og nyde udemiljøet dagen lang.

Alt i alt en velindrettet villa med plads til hele familien i rolige omgivelser tæt på naturen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218