ENERGIVENLIG BOLIG MED SOLCELLER OG JORDVARME

KVARTERET:
I et familievenligt område i Gadstrup bliver I en del af et roligt kvarter, som primært består af børnefamilier, således jeres egne får nemt ved at finde kammerater. Stisystemerne fører nemt til Gadstrup Skole, daginstitutioner, indkøb og fritidsaktiviteter. Nævneværdigt er også, at jeres kommende hjem er placeret lige ud til en åben mark.

EJENDOMMEN:
Den flotte murstensvilla fra 2015 ligger på en 1.070 kvm stor grund og indenfor venter jer hele 206 kvm fordelt i ét velindrettet plan.
Huset er beriget med et godt energimærke, som jordvarmen og solcellerne på det røde tegltag bidrager til.
Da villaen blev opført, var det med fokus på brugen af kvalitetsmaterialer og smarte løsninger med tilvalg, som højner funktionaliteten. I forkæles med et genvex-anlæg og varme under de italienske klinker og plankegulvene i egetræ fra Tarkett. Derudover er der truffet stilsikre valg med hvide, grebsfrie HTH-elementer med soft-luk i køkkenet, bryggerset og på begge badeværelser. Sidstnævnte har også helstøbte håndvaske og bordplader fra KUMA.

Ved ankomst parkeres bilen i den integrerede dobbeltgarage med elporte. Herfra fortsætter I til entréen i åben forbindelse med bryggerset, og føres direkte ind i det rummelige køkken-alrum med loft til kip, ovenlysvinduer og akustikfelter. Køkkenet er yderst gennemtænkt med opbevaringsmuligheder og elegante tilføjelser såsom en Quooker og hvidevarer fra AEG og Electrolux. Køkkenøen er udstyret med en smal, hvid bordplade og bidrager med ekstra bordplads til kokkens udfoldelser. I alrummet åbner franske døre til stuen, hvorfra der er adgang til forældreafsnittet med et walk-in-closet og eget badeværelse. Alrummet fungerer også som et bindeled til
børneafdelingens multirum, tre værelser og fælles badeværelse.

Udenfor nydes sommermånederne i haven med græsplæne, et drivhus og højbede. Der er også plads til afslapning på den sydvestvendte, delvist overdækkede terrasse, mens de solrige formiddage tilbringes på træterrassen.

Alt i alt får I en perfekt familievilla i høj kvalitet.