Åbent hus uden tilmelding

29 maj kl. 12:40 - 13:00

PRISBILLIG VILLA MED NATUREN SOM NABO

OMRÅDET:
I kan glæde jer til landlig idyl og naturskønne omgivelser i den lille, hyggelige landsby Ramsømagle med cykelsti til Gadstrup. I Gadstrup finder I alle hverdagens gøremål såsom skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøb, togstation og bus. Herfra tager det kun et kvarter at køre til Roskilde eller Køge, mens køreturen til København kan klares på omtrent 40 minutter. Området er omgivet af natur, men byder også på tilgængelighed til at få dækket de fleste hverdagsbehov, i et nærområde som er præget af engagement og et stærkt foreningsliv med vægt på idrætten.

EJENDOMMEN:
Hvis I drømmer om at bo tæt på naturen, men også tæt på faciliteterne som I bruger i hverdagen, så er her en virkelig god mulighed.
På en fredelig grund på 816 kvm. udbydes denne pudsede villa fra 1917 med 92 registrerede boligkvm. Boligen er opført i halvandet plan og har et praktisk udhus på 30 kvm. samt 14 kvm. udestue, men det er omgivelserne som er unikke. Mod øst findes marker og mod syd er der et mindre grønt areal der grænser op til en mindre sø, som kan nydes fra haven og huset.

Boligen er indrettet med plads til en familie på 2-4 personer med en lys vinkelstue med udsigt til nabosøen, som det oplagte samlingspunkt i hverdagen. Køkkenet er med lyse elementer og mulighed for en mindre spiseplads. Med en beliggenhed op til stuen, er der mulighed for at skabe et gennemlyst opholdsmiljø med køkken, stue og alrum samlet i stueplan. I dette plan findes desuden også et lyst brusebadeværelse ved entreen.

1. sal er indrettet med tre værelser, hvoraf det ene ikke er registreret som bolig og derfor er ud over de oplyste kvm.

Boligen er fuldt anvendelig og funktionsdygtig som den står, så hvis I værdsætter naturen, rolige omgivelser og en praktisk beliggenhed i hverdagen, men ikke har mange millioner til at opfylde dette, så er her en god mulighed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981