MINDRE HUS MED NATUREN SOM NABO

OMRÅDET:
I kan glæde jer til landlig idyl og naturskønne omgivelser i den lille, hyggelige landsby Ramsømagle med cykelsti til Gadstrup. I Gadstrup finder I alle hverdagens gøremål såsom skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøb, togstation og bus. Herfra tager det kun et kvarter at køre til Roskilde eller Køge, mens køreturen til København kan klares på omtrent 40 minutter. Området er omgivet af natur, men byder også på tilgængelighed til at få dækket de fleste hverdagsbehov, i et nærområde som er præget af engagement og et stærkt foreningsliv med vægt på idrætten.

EJENDOMMEN:
På en fredelig grund på 816 kvm. mødes I af en pudset villa fra 1917, med plads til parkering foran huset. Boligen er opført i halvandet plan og rummer 92 kvm. bolig samt tilbygget udhus på 30 kvm. Til boligen hører desuden 14 kvm. udestue, men det er omgivelserne som virkelig vil tiltrække sig opmærksomhed. Mod øst findes marker og mod syd er der et mindre grønt areal der grænser op til en mindre sø, som kan nydes fra både haven og huset.

Boligen er indrettet med entre, badeværelse samt åbent køkken/alrum/stue i stueplan, mens 1. sal er indrettet med tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Det er oplagt at overveje modernisering og tilpasning til egne behov, så man kan sætte sig eget præg og bo i dejlige omgivelser.

Hvis I drømmer om at bo tæt på naturen, men også tæt på faciliteterne som I bruger i hverdagen, så er her en virkelig god mulighed. Drømmer I om et nyt hus, kan den omkringliggende natur tilgodeses og tænkes ind i boligindretningen for et helt unikt hjem.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218