LANDVILLA MED NATURSKØN BELIGGNHED

OMRÅDET:
I kan glæde jer til landlig idyl og naturskønne omgivelser i den lille, hyggelige landsby Ramsømagle med cykelsti til Gadstrup. I Gadstrup finder I alle hverdagens gøremål såsom skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøb, togstation og bus. Endelig tager det kun et kvarter at køre til Roskilde eller Køge mens køreturen til København kan klares på omtrent 40 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er dateret tilbage til 1860, og har tidligere været anvendt som smedje, men det er kun det delvise bindingsværk, der vidner om alderen. Ejendommen er senere blevet om- og tilbygget, så det i dag er 106 kvm. bolig i et plan, som venter indenfor.
Boligen er placeret på en 803 kvm grund med åbne marker, som direkte nabo mod vest, hvor det faldende terræn giver natur i udsigt så langt øjet rækker.

Boligen er indrettet med to stuer i åben forbindelse, hvilket skaber et rummeligt opholdsmiljø med plads til både spiseafsnit og sofaområde med store vinduer, sikrer et godt lysindfald. Desuden er opholdsstuen særlig komfortabel med gulvvarme under klinkerne og en hyggelig brændeovn, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Køkkenet er udstyret med god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen, og der er en praktisk spisekrog til de hurtige morgenmåltider. Videre er der to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Begge værelser har indbyggede skabe. Endelig afrundes boligen med et brusebadeværelse.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med lækre frugttræer og farverige blomster. Her er også en skøn terrasse og en gårdhave, som indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over i'et understreges den naturskønne beliggenhed af en pragtfuld udsigtsterrasse til flotte solnedgange, træer i horisonten, græssende heste og vestvendte marker, så langt øjet rækker.

Til boligen hører også en carport, et værksted og et isoleret og opvarmet anneks, som fungerer som kombineret fyrrum/bryggers med vaskefaciliteter.

En idyllisk beliggenhed for Jer, som vil lidt udenfor byen, men ikke langt ud på landet. Og drømmer I om at bygge nyt, men ikke om parcelhuskvarter eller nyudstykning, så kan I realiserere det her !
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981