STOR LEJLIGHED I NYERE EJENDOM, CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en meget central, men rolig beliggenhed tilbagetrukket fra trafikstøjen. Her bor I midt i centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. Alt imens sætter Byparken og Folkeparken tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Tilmed finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for 400 meter. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, lyse omgivelser og lækre kvalitetsmaterialer får I fortrinlige rammer i denne energivenlige lejlighed fra 2015. Indenfor udfolder de 137 kvm sig via en veldisponeret planløsning med fire værelser og et stort opholdsmiljø, der sikrer jer både privatliv og samvær. Oveni er der et genvendingsanlæg og termostyret gulvvarme på begge etager.

LEJLIGHEDEN:
Samlingspunktet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Oveni gør indretningen det muligt at samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det stilrene Svane-køkken har god opbevaringsplads, så træbordpladen er fri til madlavningen. Her er lækre Siemens-hvidevarer og en Quooker. Tilmed har opholdsmiljøet udgang til altanen. Videre er der et værelse og et gæstetoilet med plads til vaskefaciliteterne. Den øvre etage rummer en soveafdeling, så I kan trække jer tilbage og slappe af i private omgivelser. Heroppe findes tre værelser med loft til kip og et tidløst badeværelse med Svane-modul, bruseniche og væghængt toilet. Endelig er der reposen med opgang til en hems med mange anvendelsesmuligheder, ligesom der medfølger et tørt kælderrum.

I kan se frem til et dejligt udemiljø, Her er en terrasse med bordbænkesæt, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der tilknyttet egen p-plads og gode parkeringsforhold.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987