ENERGIOPTIMERET, VELHOLDT OG MED FANTASTISK HOBBYGARAGE

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE.
DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19.
DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS. ~

Kvarteret:
Kvanløse er et dejligt landsbymiljø omgivet af noget af Danmarks skønneste natur. Her er gode cykelruter, hesteejendomme, smørrebrødsbutik og kun 50m til en skøn golfklub med mulighed for et godt måltid mad. Der findes skoletilbud i både Regstrup og Holbæk. Har er kort til motorvejen mod både København og Kalundborg samt hovedvej mod Holbæk og Sorø. Der er desuden mulighed for fibernet til de hjemmearbejdende.

Ejendommen:
Meget velholdt længehus fra 1905 på hele 214kvm og med solrig 530kvm grund. Sælger har i de seneste år investeret i en række tunge poster, så ejendommen i dag står med et ca. kun 10 år gammelt tag, vinduer fra 2019, flere gulve fra 2019 samt et top effektiv luft-til-vand varmepumpe fra 2020. Både ude og inde fremstår huset pænt og velholdt.

Selve boligen byder på en rummelig entre med bryggersfaciliteter, et garderoberum, stort spisekøkken med indgang til en skøn stor stue med plads til det hele og lidt til. Herfra dør til en bagentre med adgang til huset ældre, men velholdte badeværelse samt trappe til 1.salen.

1.salen er indrettet med et repos, et værelse, et stort aktivitetsrum(som sælger pt. benytter som soveværelse) samt 2 yderligere soveværelser.

Til ejendommen er også en virkelig god garage med plads til hobbyværksted samt en hel del opbevaring i både et depot og et loftrum.

Alt i alt en meget indbydende villa i en sjældent god stand.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218