LÆKKER LYS LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN, ELEVATOR OG P-MULIGHED

KVARTERET:
Du bosætter dig meget centralt tæt på Ro's Torv, og du kan derfor glæde dig til at have flere dagligvarebutikker, en masse specialbutikker, cafeer og spisemuligheder i gåafstand. Byens hyggelige gågade og stationen når du på ingen tid herfra på cykel, ligesom en tur til havnen nemt klares.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i en nyere ejendom fra 2008, som indeholder 21 lejligheder som er fordelt med 3 butikker i stueplan og 18 boliger på 1. og 2. sal. Ejendommen er med dørtelefon og elevator og beboerne har en 200 kvm. stor fælles tagterrasse, som grundet den høje beliggenhed er med en fantastisk udsigt i alle verdenshjørner, så både domkirken og fjorden kan nydes herfra. Til boligerne følger P-licens til området.

LEJLIGHEDEN:
Indbydende og gennemlyst lejlighed som med et åbent køkken, giver et stort opholdsrum som omdrejningspunkt i hverdagen. Og med god plads til både spisebord og hjørnesofa. Her er lyse trægulve, højt til loftet, hvide fronter i køkkenet og stort vinduesparti ved udgang til den sydvendte altan. Alt sammen noget der understreger den lyse bolig, som I her kan købe.

I forbindelse med entreen finder I et aflukket garderobe/depotrum og adgang til et rummeligt badeværelse, med væghængt toilet, hvidt møblement og sorte fliser, som giver et lyst og stilrent udtryk. Badeværelset er indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med skab, udgang til altanen og et godt kig ind mod centrum.

En virkelig lækker lejlighed, i en bebyggelse hvor der ikke har været udbudt en bolig siden 2017. Så her er chancen for at få en lejlighed, som sjældent kommer til salg og som byder på udsigt og alle faciliteter i umiddelbar nærhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981