VELHOLDT VILLA MED 4 VÆRELSER OG EN SKØN HAVE

KVARTERET:

I kan her bosætte Jer i et stille område, hvorfra der ikke er langt til naturskønne omgivelser med vand, havn, skov og gode vandreruter. Størstedelen af hverdagens fornødenheder finder I ligeledes i nærheden i form af skole, daginstitution, sportsfaciliteter, busstoppested og indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN:
På en rigtig fin beliggenhed i Ejby finder I denne villa på 139 kvm, som er opført i 1974 på en 800 kvm stor grund plus en isoleret og lys udestue. Ejendommen præsenterer sig velholdt hele vejen rundt takket være sælgers løbende opmærksomhed, som bl.a. omfattede nyt tag og vinduer i 2013.

Boligen er rummelig med hele 4 værelser og 2 badeværelser med toiletter. Boligen byder ellers på et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteterne, et lyst køkken i forbindelse med et stort og åbent stuemiljø med god plads til spisestue og meget mere. I den hyggelige stue, som modtager et formidabelt lysindfald og har en praktisk brændeovn til vinteren.

Udendørs får I fornøjelsen af en skøn og velplejet have, der er velanlagt med en græsplæne samt enkel beplantning, og der er mange solrige timer i vente på henholdsvis terrassen og i den fine udestue mod haven, hvor havemøblerne og grillen kan placeres udenfor. På matriklen står også en garage på 29 kvm med et tilknyttet udhus.

Kort og godt kan I se frem til et hus og en have, der begge er indbydende og klar til en ny familie.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741