ENERGIVENLIG VILLA MED MODERNE UDTRYK OG PLADS TIL FAMILIEN

KVARTERET:
Her får I en fredelig og meget børnevenlig placering midt i Gadstrup på en blind vej. Fra adressen har I kort afstand til Gadstrup Skole, fritids- og idrætstilbud, daginstitution, bus, tog og dagligvareindkøb. Herudover byder området på naturskønne omgivelser som Gadstrup Mose, der er en del af den fuglerige og fredede Ramsødal.

EJENDOMMEN:
Her får I fornøjelsen af energivenlig etplansvilla fra 2019, med prioriteret æstetik og stilfulde detaljer men stadig et praktisk hjem. Boligen råder over 180 kvm og er placeret på en 802 kvm grund. Hertil hører 39 kvm. isoleret udhus fra 2021, som sagtens kan fungere som multirum eller evt. ændres til garagebrug.

Overalt bliver I mødt af et stilrent udtryk forårsaget af den stramme arkitektur, og på energisiden er boligen tidssvarende udstyret med luft til vand varmepumpe, gulvvarme overalt og med ventilations- og varmegenvindingsanlæg. Det har resulteret i et klimavenligt byggeri med et meget lavt energiforbrug - og et flot A2015 i energimærke. Hjemmet centrerer sig omkring det store, åbne opholdsrum med stue og køkken-alrum i ét. Kvik-køkkenet står skarpt og enkelt med hvidt, grebsfrit inventar, køkkenø og integrerede hvidevarer. Det naturlige lysindfald fra de store vinduespartier fra syd, på de lyse gulve, beriger hjemmet med en luftig og behagelig atmosfære. Fra alrummet er der udgang til stor fliseterrasse med stor motoriseret markise, som sikrer skygge på de varme dage, skaber hygge og forlænger aftenerne når duggen falder. Forældresoveværelset har stort walk-in-closet, samt et lækkert brusebadeværelse med direkte udgang til et afskærmet udebad. Desuden får I yderligere 4 værelser, som alle har vestvendte vinduer og ens lyse gulve. I midten af boligen er der endnu et badeværelse, holdt i samme stil som forældrebadeværelset, samt et bryggers med vaskefaciliteter. Boligens entre er med praktiske klinker, god plads og mulighed for at lave en skabsvæg så overtøj og sko kan gemmes væk.

Udenfor venter flere hyggelig kroge og fliseterrasser, så I kan indtage måltider og morgenkaffe under åben himmel på de varme dage. Boligen er omgivet af en fin nyanlagt have, med et passende drivhus, og ved husets indgang er der flisebelægning med god plads til to biler.

Alt i alt en spændende villa med flotte detaljer og lave driftsudgifter i et veletableret kvarter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981