STOR VILLA PÅ LUKKET VEJ I ROSKILDE

KVARTERET:
Beliggenheden forener på bedste vis nærheden til hverdagens gøremål og grønne områder. På cykel er der ikke langt til RO's Torv og centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. Ligeledes er der kort afstand til dyrskueplads, sportsplads og den pulserende bydel Musicon. Tilmed finder I bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor halvanden kilometer. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station og motorvej, så rammerne er ideelle for pendlerne.

EJENDOMMEN:
På Rønøs Alle 7 ligger en ejendom fra 1935 med en tilbygning fra 2002. Den er placeret på en 792 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 186 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 25 kvm.

Familiens foretrukne samlingspunkt bliver i tilbygningen fra 2002, hvor der et hyggeligt køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. JKE-køkkenet der har gulvvarme og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen, har en smuk udsigt til haven. Tilmed er der udskiftet gulvvarmeshunt i 2020. På solskinsdage kan I åbne køkken-alrummets terrassedør, så der skabes en flydende overgang mellem ude og inde. Den store stue har velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Her kan I både indrette en hyggelig spiseplads og placere en sofagruppe.

Videre rummer stueetagen et bryggers og et badeværelse, hvoraf sidstnævnte er renoveret i 2012 og har gulvvarme. Førstesalen har en møblerbar repos, som åbner op til et toilet og tre værelser, og tilmed har det ene udgang til altanen. Endelig råder kælderen over to disponible rum.
Udenfor kan I se frem til en dejlig have med hyggelig gårdmiljø, samt en skøn ædeltræsterrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport, et udhus, et drivhus og et anneks med et disponibelt rum.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985