Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

30 juni kl. 11:10 - 11:30

EKSTRAORDINÆR STUELEJLIGHED

KVARTERET:

Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Roskildevænget med kort afstand til det meste. I cykelafstand finder I bl.a. Roskilde station, gågaden, parkerne og Roskilde Domkirke. I gåafstand finder I bl.a. indkøb, apotek, skole, daginstitution, bybus, mindre skovareal, Roskilde Ring og det kreative miljø på Musicon. Og skal i på motorvejen, er I køreklar på 2 minutter. 

 

EJENDOMMEN:

Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening med gode fælles faciliteter som vaske- og tørrerum, grønne arealer, legeplads samt hyggeligt gårdmiljø. Til lejligheden hører eget kælderrum og gode parkeringsmuligheder.

 

LEJLIGHEDEN:

Lys og indbydende stuelejlighed med lækker vestvendt og lukket altan, som kan åbnes helt op og med nedgang til en lille terrasse samt havestykke (fællesareal). Det giver jer en fantastisk anvendelig altan, som ikke bare nydes i sommermånederne men hele året og det grønne område foran altanen fungerer som fællesareal, men i realiteten er der ingen som bruger dette. Så I har et relativt privat terrasseområde til de varmeste dage. Lejligheden ligger i gavlen og har derfor kun nabo til den ene side. 

 

Det ene værelse er blevet lagt sammen med køkkenet, hvilket har skabt en lejlighed med et unikt stort køkken/alrum med god spiseplads både i hverdagen og til gæstemiddage. En virkelig velfungerende løsning med møblement fra HTH i 2015 med hvide tidsløse fronter og praktisk granitbordplade. Stuen er med parketgulv og god plads til sofaarrangement og med udgang til altanen. Fra entreen er der adgang til rummeligt soveværelse samt et moderniseret badeværelse med tidsløse stilrene klinker, væghængt toilet og gulvvarme. En virkelig elegant løsning.

 

Overalt får I parketgulve uden bundstykker ved dørene og placeringen i stueplan, med nedgang til terrasse, gør den ekstremt velegnet til seniorer. Lejligheden har fået skiftet vinduer, hoveddør og badeværelse efter sælger købte lejligheden i 2015, så det er også en opdateret lejlighed, som I her kan anskaffe jer.

 

Der er mulighed for at skrive sig op til leje af ekstra kælderrum, så opbevaringsmulighederne kan matche jer, som vil drosle ned i boligstørrelse og nyde livet i en lækker lejlighed tæt på det meste. 

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218