LYS 2V MED DEJLIG SYDVENDT ALTAN

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Roskildevænget med kort afstand til det meste. I cykelafstand finder I bl.a. Roskilde station, gågaden, parkerne og Roskilde Domkirke.
I gåafstand finder I skole, daginstitution, bybus, mindre skovareal, Roskilde Ring og det kreative miljø på Musicon. Og skal i på motorvejen, er I køreklar på 2 minutter.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening med gode fælles faciliteter som vaske- og tørrerum, grønne arealer, legeplads samt hyggeligt gårdmiljø. Til lejligheden hører eget kælderrum og gode parkeringsmuligheder.

LEJLIGHEDEN:
Lys og indbydende lejlighed med lækker sydvendt og lukket altan, som kan åbnes helt op. Det giver en fantastisk anvendelig altan, som ikke bare nydes i sommermånederne. Lejligheden byder på en rummelig lys stue med parketgulv og udgang til altanen samt tilstødende værelse med plads til både dobbetlseng og garderobeskab. Køkkenet er er ældre dato, men anvendeligt og holdt i lyse farver. Her er også en god spiseplads til 4 personer og vaskemaskine, så man ikke skal i den iøvrigt velfungerende vaskekælder som hører til ejerforeningen. Badeværelset er ligeledes ældre og med lyse klinker og vindue for optimal udluftning.

Denne lejlighed er placeret som de fleste ønsker sig: en placering midt i bebyggelsen, med sydvendte vinduer og altan, ud til stort grønt område uden en bygning overfor. Det giver en rolig bolig, uden trafikstøj og med masser af lys inde i lejligheden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981