NYDELIG OG PERFEKT BELLIGGENDE 3-VÆRELSES I ROSKILDEVÆNGET

KVARTERET:

Boligen ligger i et fredeligt kvarter lidt syd for Roskilde centrum tæt på stationen, indkøbsmuligheder, skole, daginstitution samt kun en kort cykeltur fra bymidten. Lejligheden ligger endvidere helt perfekt med maksimalt udbytte af dagslys.

 

EJENDOMMEN:

Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening med gode fælles faciliteter som vaske- og tørrerum, grønne arealer, legeplads samt hyggeligt gårdmiljø. Til lejligheden hører eget kælderrum og gode parkeringsmuligheder.

 

LEJLIGHEDEN:

Lejligheden fremstår lys og indbydende på i alt 72 kvm. Den er særdeles velindrettet med god entré, lyst badeværelse med brus, nyere køkken med opvaskemaskine samt vaskemaskine, et rummeligt soveværelse med god skabsplads og en stor stue med plads til både sofa- og spisearrangement. Herudover er et ekstra værelse, som ligeledes kan bruges til en ekstra stue. Lejligheden har desuden en hyggelig altan, hvor det er muligt at åbne glaspartierne op og dermed nyde eftermiddags- og aftensolen hele året rundt.

 

Beliggenheden er sublim på øverste etage, med sydvendt altan og i den del af bebyggelsen, som ligger længst fra de store veje. Yderligere kan det tilføjes at der er lavet nye elinstallationer inkl. tavle og at alle fælleslån er betalt ud.

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218