STOR EJENDOM MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

KVARTERET:
I kan glæde jer til en pragtfuld beliggenhed i Roskilde med bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af én kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Ligeledes er der ikke langt til RO's Torv og centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb, mens Folkeparken og Byparken sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture. Afslutningsvis får I nem adgang til Roskilde Station og motorvej, hvorfra København kan nås på omtrent en halv time.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1925 er placeret på en 924 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 189 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 59 kvm.

Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, som samler familien om madlavning og samvær. Kvik-køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der direkte udgang til terrassen. Den indretningsvenlige stue har velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Stueetagen afrundes med to værelser og et badeværelse.

Førstesalen rummer yderligere tre værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Så med i alt fem værelser får I mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Det ene værelse har desuden adgang til et opbevaringsrum. Videre er der endnu et badeværelse med bruseniche, så hverdagen glider let.
Endelig råder kælderen over tre disponible rum, et vaskerum og et viktualierum.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have, som vender rigtigt. Her er en skøn terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse i det lukkede gårdmiljø gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over i'et er der også en garage.

Kort og godt en stor ejendom nær alle hverdagens gøremål.