CHARMERENDE VILLA MED UDSIGT TIL MARKER MOD VEST

KVARTERET:
Boligen ligger i den lille landsby Salløv lige udenfor stationsbyen Gadstrup, med udsigt til marker, hestefolde og flotte solnedgange. Skolen ligger ca. 2 km. fra adressen, og børnene kan enten selv cykle dertil eller tage skolebussen, som holder lige udenfor døren. I finder yderligere gode indkøbsmuligheder i form af Rema1000 blot 500 meter væk, mens der også er flere institutioner inden for en radius af et par kilometer. Roskilde og motorvej kan nås på 10 minutter i bil. En tur på stranden i Solrød eller til Boserup Skov ved fjorden i Roskilde er hurtigt muligt herfra.

EJENDOMMEN:
Den skagensgule ejendom er registreret opført i1878, og har oprindeligt været aftægtsbolig for nabogården. Den nuværende ejendom er dog nok overvejende opført i 1960 og råder over 141 kvm, mens grunden byder på 789 kvm. beliggende ud til åben mark/eng.

Indenfor venter jer et dejligt hjem med en funktionel planløsning, med en dejlig stue som samlingspunktet. Den er rummelig med fritlagte bjælker og stolper, som skaber en skøn atmosfære i samspil med de sprossede vinduer som sammen med havedøren lukker godt med lys ind og giver adgng til udemiljøet. Her er plads nok, til at I nemt kan indrette jer med både spiseareal og sofaarrangement.

Køkkenet fremstår velholdt med en masse fornuftig opbevaringsplads, samt en spiseplads med plads til familien i hverdagen. Her er der desuden gulvvarme i klinkegulvet , samt i de to lyse værelser i stueplanet. Begge er med udsigt til markerne og det ene er med dobbeltdøre til haven. Mellem de to værelser finder I et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og adgang til lyst badeværelse med brus. Slutteligt byder stueplanet også på et separat gæstetoilet.
Vejen mod første sal er via en spansk inspireret trappeopgang, og heroppe bliver I forsynet med to ekstra værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet.

Dertil får I en praktisk garage, der er isoleret, har elport og direkte adgang til huset. Den kan nemt rumme en parkeret bil, et hobbyværksted og stadig er der plads til opbevaring.
Udenfor finder I en alletiders privat terrasse, hvorfra I får en fantastisk udsigt til solnedgangene over markerne mod vest. Der er hertil gangstier rundt om boligen samt et flisebelagt drivhus samt en carport.

Kort fortalt får I her et rigtig dejligt hjem med en naturskøn udsigt i en hyggelig, lille landsby med hurtig adgang til de fleste faciliteter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981